Πέμπτη 13 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Είπε, ξείπε;

Είναι γνωστό ότι ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Δ. Αβραμόπουλος φρόντισε να κάνει σαφές, σε περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι δεν υπάρχει χώρος για τις απόψεις των άλλων δημοτικών παρατάξεων στο Συνέδριο της ΚΕΔΚΕ.

Αρνήθηκε, επικαλούμενος στενότητα χρόνου, να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις το Δημοτικό Συμβούλιο για τα θέματα του συνεδρίου, έχοντας προηγουμένως επεξεργαστεί τις εισηγήσεις που θα κατατεθούν σ' αυτό.

Στο σχετικό αίτημα του επικεφαλής της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα" Λεων. Αυδή,που υιοθέτησαν και οι άλλες παρατάξεις της μειοψηφίας, ο Δ. Αβραμόπουλος αντιπρότεινε να δοθούν, ενδεχομένως, κάποια σχέδια εισηγήσεων και να συζητηθεί ...γενικώς το θέμα, πριν το συνέδριο, από το Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς φυσικά να ληφθούν αποφάσεις και χωρίς η συζήτηση να έχει δεσμευτικό χαρακτήρα.

Μόνο που στην ημερήσια διάταξη του σημερινού συμβουλίου υπάρχουν μερικές δεκάδες θέματα - αρκετά σημαντικά - αλλά όχι και αυτό της ΚΕΔΚΕ. Καθώς έμεινε μόλις μια βδομάδα για το συνέδριο της Θεσσαλονίκης, να υποθέσουμε ότι κατευθύνεται στις ελληνικές καλένδες, ακόμη κι αυτή η γενική συζήτηση ή όχι;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ