Τρίτη 2 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκεντρώσεις δημοτικών Κινήσεων

Μέσα από συγκεντρώσεις και συζητήσεις μια σειρά δημοτικές Κινήσεις στις οποίες ενεργό ρόλο παίζουν οι κομμουνιστές προχωρούν αυτή την περίοδο σε έγκριση των προγραμμάτων τους και ανακήρυξη των υποψηφίων δημάρχων.

Στον Κορυδαλλό

Εκστρατεία αντίστασης, ελπίδας και ενότητας ξεκινά στον Κορυδαλλό η Δημοτική Κίνηση "Δημοκρατική Ενότητα" για ένα Δήμο δίπλα στους δημότες και τα προβλήματά τους και όχι απέναντι και ενάντιά τους.

Η "Δημοκρατική Ενότητα" διοργανώνει συγκέντρωση σήμερα στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα "ΠΛΕΙΑΔΕΣ" του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού (Ταξιαρχών και Γρ. Λαμπράκη).

Στη συγκέντρωση θα αναλυθούν οι στόχοι και οι θέσεις της Κίνησης για τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δήμου ενόψει των δημοτικών εκλογών του 1998. Στη συνέχεια θα ανακηρυχτεί ο υποψήφιος δήμαρχος που η "Δημοκρατική Ενότητα" θα υποστηρίξει στις εκλογές.

Στη Νίκαια

Συγκέντρωση ενημέρωσης και εξόρμησης πραγματοποιεί η Δημοτική Κίνηση "Δημοκρατική Ενότητα Νίκαιας αύριο Τετάρτη 3 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Νίκαιας (7ης Μάρτη και Ηλιουπόλεως). "Πιστεύουμε ότι μόνο η συμμετοχή όλων μας, η συσπείρωση και ο αγώνας μας θα δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς και η πόλη μας", τονίζεται στην πρόσκληση της "Δημοκρατικής Ενότητας".

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ανακηρυχτεί η Βέρα Νικολαϊδου υποψήφια δήμαρχος Νίκαιας.

Στην Αθήνα

Την πρόταση των βασικών πολιτικών αρχών και κατευθύνσεων για τη συγκρότηση μιας αγωνιστικής, λαϊκής, δημοκρατικής συμπαράταξης που θα διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων, θα καταθέσει την ερχόμενη Παρασκευή 5 του Δεκέμβρη,σε συνέντευξη Τύπου ο υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα", Λεων. Αυδής.

Η συνέντευξη θα αποτελέσει την έναρξη της συζήτησης, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η γραμματεία της δημοτικής Κίνησης, "για να σχηματιστεί στη βάση, χωρίς διεργασίες κορυφής, μια πλατιά συμπαράταξη που θα εκφράζει τα συμφέροντα του λαού της Αθήνας". Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις6.00 μμ στην αίθουσα της "Παναρκαδικής",οδός Τζώρτζ αρ. 9, στον 1ο όροφο.

Στο Κερατσίνι

Η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση" Κερατσινίου πραγματοποιεί την Κυριακή 7 Δεκέμβρη στις 11 π.μ. γενική συνέλευση στην Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου (Μικράς Ασίας και Παπαναστασίου). Θέμα της γενικής συνέλευσης ο απολογισμός της ΔΑΣ και ο προγραμματισμός για τη μάχη των δημοτικών εκλογών του Οκτώβρη 1998.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ