Κυριακή 18 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΕΡΝΣ
Φουντώνουν οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας

Συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, πικετοφορίες οργανώνονται σ' όλη την Ελλάδα τις επόμενες μέρες, ενάντια στις προκλητικές δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη Ν. Μπερνς και την ιταμή στάση της ελληνικής κυβέρνησης. Ετσι:

- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει η ΚΟ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕαύριο Δευτέρα 19 Γενάρη στις 5.30 μμ στο αμερικάνικο προξενείο,για τις απαράδεκτες προκλητικές δηλώσεις του Αμερικανού πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Ν. Μπερνς,και ενάντια στην εξάρτηση και την υποτέλεια.

- Η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει αύριο Δευτέρα 19 Γενάρη στις 6 μμ στην Πλατεία 23ης Μάρτη της Καλαμάτας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για να καταγγελθούν οι προκλητικές δηλώσεις του πρεσβευτή των ΗΠΑ, Ν. Μπερνς, και η πολιτική υποτέλειας και ραγιαδισμού στους ιμπεριαλιστές.

- Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας διοργανώνεται στο Αργοστόλι για τις δηλώσεις Μπερνς και ενάντια στην πολιτική των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, από τη ΝΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ, αύριο Δευτέρα 19 Γενάρη στις 6.30 μμ στο Εργατικό Κέντρο.

Στο πόδι οι δυνάμεις της ειρήνης

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη καλεί το λαό και τη νεολαία σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΓΕΝΑΡΗ,για να καταγγελθούν οι προκλητικές δηλώσεις του πρεσβευτή των ΗΠΑ και η πολιτική της υποτέλειας.

Το ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ απαντά στις ΗΠΑ, στο ΝΑΤΟ και τον Μπερνς: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΕΞΩ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ".

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΓΕΝΑΡΗ, Ο ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕ ΣΙΩΠΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ. ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ