Κυριακή 18 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Με τη διαλεκτική των πολιτικών επιχειρημάτων

Ο δημοσιογράφος Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσε στο "Ρ":

"Γενικά, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε Ελληνα πολίτη, να προσφεύγει στην ελληνική Δικαιοσύνη όταν πιστεύει ότι θίγεται η τιμή και η υπόληψή του από τα ΜΜΕ. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο και για τα πρόσωπα της δημόσιας ζωής. Πρέπει δε, να παρατηρήσει κανείς ότι τον τελευταίο καιρό πολλαπλασιάζονται τα φαινόμενα εξαχρείωσης της πολιτικής και κοινωνικής κριτικής από ορισμένα έντυπα και από ένα μέρος των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Σε αυτή όμως την κατηγορία δεν ανήκει η εφημερίδα ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, με την πολιτική γραμμή της οποίας μπορεί να διαφωνώ σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάνει μια έντιμη δημοσιογραφία και ασκεί μια κριτική με δημοκρατικό πνεύμα, που είναι απαραίτητη στο χώρο του Τύπου, αλλά και ενισχυτική για τη λειτουργία της κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας.

Νομίζω, ότι ο υπουργός των Εξωτερικών κ. Θ. Πάγκαλος έκανε λανθασμένη εκτίμηση σε αυτή την περίπτωση και πιστεύω ότι κακώς προσέφυγε στη Δικαιοσύνη. Οι πολιτικές διαφωνίες λύνονται με τη διαλεκτική των πολιτικών επιχειρημάτων και όχι με δικαστικές αποφάσεις".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ