Τετάρτη 18 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΝΙΚΗΣΑΝ
τον κυβερνητικό αυταρχισμό

Αγανάκτηση κυριαρχεί στον αγροτικό κόσμο της χώρας για την κυβερνητική πολιτική και αδιαλλαξία, αλλά και για τη στήριξη που της πρόσφεραν η ΝΔ και ο ΣΥΝ

Εχοντας δώσει νικηφόρα τη μάχη, ενάντια στον πολύμορφο κυβερνητικό αυταρχισμό και τους μηχανισμούς του και συσσωρεύοντας πολύτιμη πολιτική και αγωνιστική πείρα, οι αγρότες της Θεσσαλίας και άλλων περιοχών της χώρας ολοκλήρωσαν τη φάση αυτή της κινητοποίησης.

Μέσα απ' αυτόν τον αγώνα οι αγωνιζόμενοι αγρότες της χώρας βγαίνουν όχι μόνον με ψηλά το κεφάλι, αλλά και πιο ώριμοι, ενωμένοι και ικανοί να βγάλουν σημαντικά συμπεράσματα: Για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και το αντιλαϊκό, αντιδημοκρατικό αυταρχικό πρόσωπό της. Για τα άλλα κόμματα, που ενίσχυσαν την αδιαλλαξία της κυβέρνησης, καθώς στα λόγια μόνο συμπαραστέκονταν στους αγρότες.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Πανθεσσαλικής Συντονιστικής Επιτροπής υπογραμμίζει: "Είναι βέβαιο ότι στο μέλλον πιο μαζικά, πιο αγωνιστικά, πιο μαχητικά θα βρισκόμαστε καθημερινά στους δρόμους του αγώνα και θα συντονίζουμε τη δράση μας με τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους επαγγελματοβιοτέχνες και μικροεμπόρους των πόλεων και των χωριών ενάντια σ' αυτή την καταστροφική πολιτική".

Ενα πρώτο μήνυμα αγωνιστικής συνέχειας, οι αγρότες θα στείλουν στο γιορτασμό του Κιλελέρ που θα γίνει στις 15 Μάρτη, όπως αποφάσισε η ΠΑΣΕ.


ΣΕΛ.  2,    6   -   11

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ