Τετάρτη 18 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κυβερνητικοί γκαιμπελίσκοι

Από τη μια, είναι για γέλια. Από την άλλη, φανερώνει το ήθος και τις γκαιμπελικές μεθόδους της κυβέρνησης. Ποιο;

Το γεγονός ότι ο υπουργός Τύπου, Δ. Ρέππας, μέσω των ανθρώπων του στο χώρο της "ενημέρωσης", διοχέτευε χτες το εξής σενάριο: Μόνο "στα χέρια" που δεν ήρθαν, υποτίθεται, στην Πανθεσσαλική Συντονιστική Επιτροπή. Ο Νταφούλης τσακώθηκε με τον Μπούτα και τον Παττάκη, επειδή ο μεν Νταφούλης, ως σκληροπυρηνικός (!), τάχθηκε υπέρ της συνέχισης των μπλόκων, ενώ οι άλλοι, ως διαλλακτικοί (!), τάχθηκαν υπέρ της αναστολής των αγώνων!

Κι όχι μόνον αυτά. Αλλά και στο Πολιτικό Γραφείο του ΚΚΕ "σκοτώθηκαν" (!), για τη γραμμή που θα έπρεπε να κρατήσουν οι κομμουνιστές στην Πανθεσσαλική Επιτροπή! Η μεν Αλ. Παπαρήγα τάχθηκε υπέρ του Νταφούλη! Ο Χ. Φλωράκης πήρε το μέρος του Παττάκη! Ο δε Μπούτας, κρατώντας ουδέτερη (!) στάση, είχε την υποστήριξη άλλων μελών του ΠΓ!

Αυτά διοχέτευαν χτες οι άνθρωποι του Ρέππα, προσπαθώντας να "περάσουν" τα κυβερνητικά παραμύθια... Οσον αφορά τους ανθρώπους του Τύπου και γενικά μιας σειράς ΜΜΕ, μένει να δούμε κατά πόσον πειθάρχησαν και εφάρμοσαν τη γραμμή. Οσον αφορά, όμως, την κυβέρνηση, δε μένει παρά να της πούμε ένα μεγάλο και ηχηρό ΑΙΣΧΟΣ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ