Σάββατο 21 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟΚΡΙΑΣ
Κλειστοί οι εθνικοί δρόμοι για τα φορτηγά

"Κλειστοί" για όλα τα φορτηγά αυτοκίνητα θα παραμείνουν οι εθνικοί δρόμοι από το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής, 27 Φλεβάρη μέχρι και το βράδυ της"Καθαράς Δευτέρας".

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών, απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών:

  • Από 2 μ.μ. - 9 μ.μ. της άλλης Παρασκευής, στο ρεύμα εξόδου στη νέα και την παλιά Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, από τον κόμβο της λεωφόρου Κηφισού μέχρι το νέο κόμβο της Τρίπολης (Εξαμίλια). Τις ίδιες ώρες, "κλειστό" για τα φορτηγά θα παραμείνει και το ρεύμα εξόδου στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, από τον κόμβο Τατοϊου (Μεταμόρφωση) μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μπράλου (Θερμοπύλες). Στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, την ερχόμενη Παρασκευή θα "κλείσει" τις ώρες 2 μ.μ. - 9 μ.μ. το ρεύμα εξόδου, από τον κόμβο της νέας περιφερειακής (Καλοχώρι) μέχρι τη γέφυρα Στρυμόνα και το ρεύμα εισόδου στο ίδιο τμήμα την "Καθαρά Δευτέρα", από 4 μ.μ. - 10 μ.μ.
  • Από τις 4 μ.μ. - 10 μ.μ. της "Καθαράς Δευτέρας", στο ρεύμα προς Αθήνα, στη νέα και παλιά Εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών. Τις ίδιες ώρες "κλειστό" θα παραμείνει και το ρεύμα προς Αθήνα στην παλιά και νέα εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών.
  • Στη νέα Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, από τη γέφυρα Ρυσίου μέχρι το 23ο χιλιόμετρο, θα απαγορευτεί την Παρασκευή η κυκλοφορία στο ρεύμα εξόδου τις ώρες 2 μ.μ. - 9 μ.μ. και στο ρεύμα εσόδου την "Καθαρά Δευτέρα", τις ώρες 4 μ.μ. - 10 μ.μ.

Από τα απαγορευτικά μέτρα εξαιρούνται τα οχήματα οδικής βοήθειας και τα φορτηγά που μεταφέρουν παστεριωμένο γάλα και νωπά ψάρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ