Σάββατο 21 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπέρ των δίκαιων αιτημάτων των αστυνομικών

Αντιπροσωπεία της Ενωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΚΘ, Π. Αβραμόπουλο,και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί και που η επίλυσή τους θα συμβάλλει ουσιαστικά στη δημιουργία μιας καλύτερης και αποτελεσματικής Αστυνομίας στη διάθεση του Ελληνα πολίτη.

Συγκεκριμένα η Ενωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας απαιτεί την κατάρτιση και κατάθεση προς ψήφιση Νομοσχεδίου για το ενιαίο μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Χορήγηση των αναδρομικών, έτους 1995, του επιδόματος ετοιμότητας. Χορήγηση επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας. Καθιέρωση "επιδόματος θέσης" και καταβολή πραγματικής αποζημίωσης υπερωριών εργασίας σύμφωνα με την Εργατική Νομοθεσία και τέλος νομοθετική κατοχύρωση του εκλογικού επιδόματος, ανάλογο του χορηγουμένου σε υπαλλήλους άλλων υπηρεσιών.

Μετά την ενημέρωσή του ο πρόεδρος του ΕΚΘ εξέφρασε στην αντιπροσωπεία των αστυνομικών τη συμπαράσταση του ΕΚΘ και υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Παράλληλα τη Δευτέρα η Ενωση Αξιωματικών της ΕΛΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει την 3η ετήσια Γενική συνέλευσή της, στο Περίπτερο 8 της ΔΕΘ. Στη συνέλευση έχουν προσκληθεί να παραστούν η ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και η ηγεσία της ΕΛΑΣ, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών φορέων του ΥΔΤ καθώς και εκπρόσωποι των λοιπών συνδικαλιστικών φορέων της Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ