Τρίτη 17 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Συνεχίζεται η καμπάνια αλληλεγγύης στην Κούβα

Αναχωρεί αύριο η μπριγάδα εργασίας

Ετοιμοι είναι οι εθελοντές οικοδόμοι να αναχωρήσουν αύριο Τετάρτη, για την Κούβα, στα πλαίσια της μπριγάδας εργασίας που οργανώνει το Συνδικάτο Οικοδόμων της Αθήνας,εκφράζοντας έτσι τη διεθνιστική του αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο κουβανικό λαό.

Οι οικοδόμοι θα χτίσουν ένα ιατρείο στην περιοχή Πινάρ Ντελ Ρίο, το οποίο θα ενταχθεί στο σύστημα του οικογενειακού γιατρού, του θεσμού που έχει τη φροντίδα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης του λαού και της πρόληψης των ασθενειών.

Ταυτόχρονα το ΔΣ του Συνδικάτου καλεί όλους τους οικοδόμους και εργαζόμενους να συμβάλουν στην επιτυχία της τρίμηνης καμπάνιας αλληλεγγύης στην Κούβα, βοηθώντας έμπρακτα στη συγκέντρωση χρημάτων και φαρμάκων, για το σπάσιμο του απάνθρωπου εμπάργκο, που έχουν επιβάλει στην Κούβα οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ. Για να στηρίξει ο ελληνικός λαός την ελπίδα του φίλου κουβανικού λαού.

Η συγκέντρωση φαρμάκων και χρημάτων γίνεται καθημερινά στα κεντρικά γραφεία του Συνδικάτου, Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, στην πλατεία Κάνιγγος και στα συνοικιακά γραφεία των παραρτημάτων του συνδικάτου μας.

Επίσης, για τη συγκέντρωση χρημάτων ανοίχτηκε λογαριασμός με αριθμό 155/482206 - 47 στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

  • Η Καλλιόπη Λαμπριανίδου προσφέρει στο Συνδικάτο, για την καμπάνια αλληλεγγύης στην Κούβα 500.000 δρχ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ