Κυριακή 3 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Γενικές Συνελεύσεις
  • Τις Χρονιάτικες Απολογιστικές Γενικές Συνελεύσεις τους πραγματοποιούν σήμερα τα παρακάτω Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ:

- ΖΩΓΡΑΦΟΥ στις 10 πμ στα γραφεία του (Πιερράκου 31).

- ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ στις 9.30 πμ, στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας.

- ΧΑΛΚΙΔΑΣ στις 10 πμ,στην αίθουσα του Θεάτρου "Παπαδημητρίου".

Στη Μνήμη
  • Το Παράρτημα ΜΕΓΑΡΩΝ της ΠΕΑΕΑ, συγγενείς των θυμάτων, με τη συμπαράσταση του Δήμου Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ,τελούν σήμερα, Κυριακή 3 - 5 - 98,
    στις 11 πμ, επιμνημόσυνη δέηση για τους 10 πατριώτες - αγωνιστές που κρέμασαν στις 3 του Μάη του 1944 οι Γερμανοί κατακτητές. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του μνημείου.
  • Το Παράρτημα ΤΡΙΠΟΛΗΣ της ΠΕΑΕΑ πραγματοποιεί εκδήλωση σήμερα, Κυριακή 3 - 5 - 98, στις 11 πμ,για να τιμηθεί η επέτειος της ιστορικής Μάχης ΓΛΟΓΟΒΑΣ (Δρακοβούνι Γορτυνίας) κατά των Γερμανών κατακτητών. Τα Κεντρικά Γραφεία της ΠΕΑΕΑ δρομολογούν πούλμαν που ξεκινά από την πλατεία Κάνιγγος στις 7 πμ.Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 8222.952, 8234.296, 3844.853.
  • Το Παράρτημα ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ της ΠΕΑΕΑ, ο Δήμος ΔΙΣΤΟΜΟΥ και συγγενείς των θυμάτων διοργανώνουν σήμερα, Κυριακή 3 - 5 - 98, στις 11 πμ, εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους πατριώτες που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς κατακτητές κατά την περίοδο της Κατοχής. Η εκδήλωση θα γίνει στη θέση "Βίρβα" Διστόμου, τόπο εκτέλεσης των αγωνιστών. Πούλμαν θ' αναχωρήσουν από το Α' Γυμνάσιο της Λιβαδειάς στις 10.30 πμ (δωρεάν), για το χώρο της εκδήλωσης.
  • Το Παράρτημα ΑΓΡΙΝΙΟΥ της ΠΕΑΕΑ, σε συνεργασία με το δήμο,σήμερα, Κυριακή 3 - 5 - 98 το πρωί, τελούν μνημόσυνο στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος για τους 120 εκτελεσμένους, από τους Γερμανούς, πατριώτες αγωνιστές. Η εκκίνηση από τα γραφεία θα γίνει στις 9 πμ.
  • Το Παράρτημα ΣΕΡΡΩΝ της ΠΕΑΕΑ, σε συνεργασία με τους συγγενείς των
θυμάτων, τελεί σήμερα στις 11 πμ,μνημόσυνο για τα θύματα του Εμφυλίου Πολέμου στα Νεκροταφεία της Ευαγγελίστριας.
ΠΕΚΑΜ
  • Η Πανελλήνια Ενωση Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ) πραγματοποιεί την ετήσια Γενική Συνέλευσή της, που θα γίνει (οριστικά) την Τετάρτη 6 - 5 - 98,στις 5 μμ,στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, Πλατεία Κάνιγγος).
  • Αποκαλυπτήρια
  • Ο δήμαρχος ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ και ο πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ γνωστοποιούν ότι σήμερα, Κυριακή 3 - 5 - 98, στις 11 πμ, θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Εθνικής Αντίστασης 1941 - 1944. Θα επακολουθήσει δεξίωση.

  • Κορυφή σελίδας
    Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
    Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
    Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ