Κυριακή 24 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΔΙΕΘΝΗ
Αρκετό για τους μεγαλοσχήμονες

Πολύ ωραία τα αποφασίσανε προχτές οι κυβερνώντες για την ψηφιακή τηλεόραση, στο πλαίσιο της Κυβερνητικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ. Αλλά ας δούμε τι... δεν αποφασίσανε: Δεν αποφασίσανε, μας είπε ο κύριος Ρέππας, αν θα ισχύσει το ασυμβίβαστο. Αν δηλαδή θα απαγορευτεί σε κάτοχο τηλεοπτικού σταθμού να κατέχει και ψηφιακή τηλεόραση. Τώρα βέβαια όταν λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι αυτό δεν το αποφασίσανε, εμείς βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά και σας βεβαιώνουμε, ότι αποφάσισαν ακριβώς το αντίθετο.

Επίσης, πάντα κατά τον κ. Ρέππα, δεν αποφασίστηκε το οικονομικό αντάλλαγμα, που θα λάβει η ΕΡΤ για να παραχωρήσει το αποκλειστικό της δικαίωμα στους ιδιώτες. Και αφού ούτε καν το οικονομικό αντάλλαγμα δεν αποφασίστηκε, όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτό που αποφασίστηκε είναι το ρίξιμο της ΕΡΤ και του δημοσίου γενικότερα, στον ψηφιακό Καιάδα.

Τότε λοιπόν, προς τι η 5ωρη συνεδρίαση, αφού δεν αποφασίστηκαν τα παραπάνω; Μα η συνεδρίαση αποφάσισε κάτι πολύ σημαντικότερο: Οτι όποιος ιδιώτης - μεγαλοσχήμονας το ζητήσει, θα λάβει άδεια παροχής ψηφιακών υπηρεσιών. Αυτό αποφασίσανε. Δεν αρκεί;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ