Τρίτη 16 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Εμμονή στην προβοκάτσια

"Απολύτως έγκυρος" είναι ο διαγωνισμός της ντροπής για τους εκπαιδευτικού,ς αποφάνθηκε χθες ο εκτελών χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου Ν. Αθανασάκης, ο οποίος προεξόφλησε ότι "επανάληψη του διαγωνισμού δεν προβλέπεται". Εμμεσα απέκλεισε και το ενδεχόμενο "μερικής επανάληψης" του διαγωνισμού, λέγοντας ότι "ατομικές περιπτώσεις και συγκεκριμένα προβλήματα μπορούν να εξεταστούν στο πλαίσιο των νόμων".

Ταυτόχρονα, συνέχισε τη συκοφαντική και προβοκατόρικη επίθεση της κυβέρνησης, αποδίδοντας τα επιμέρους προβλήματα που ανέκυψαν κατά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού "στις μικρές μειοψηφίες που προσέφυγαν στη βία"! Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι "οι στόχοι τους δεν επετεύχθησαν" και ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο "μέσα στις συγκεκριμένες συνθήκες".

  • Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Δ. Σιούφας, σε σχετική δήλωση επαναλαμβάνει τη θέση του κόμματός του ότι πρέπει η επετηρίδα να καταργηθεί, αλλά προσθέτει ότι "το σύστημα το οποίο επεβλήθη αγνοεί την πραγματικότητα, δεν εξασφαλίζει αξιοκρατία και κινείται ισοπεδωτικά κατά τρόπο, όχι μόνο άδικο αλλά και αντισυνταγματικό". Ταυτόχρονα όμως, επιτίθεται και κατά των αγωνιζόμενων εκπαιδευτικών, καταγγέλλοντας το ΠΑΣΟΚ ότι "δίδαξε και δικαίωσε τις άθλιες και παράνομες συμπεριφορές" (!).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ