Τρίτη 16 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Νέα Ιωνία: O επικεφαλής της "Δημοκρατικής Προοδευτικής Ιωνίας" και υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Παναγιώτης Τσουκαλάς,θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση, σήμερα, Τρίτη 16 Ιούνη, στις 8 το απόγευμα στην πλατεία Αναπήρων στην Καλογρέζα.

Βύρωνας: Συγκέντρωση - συζήτηση για τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής στα προβλήματα των νέων πραγματοποιεί σήμερα, Τρίτη, στις 8 το βράδυ,στο Στέκι Νεολαίας, στην πλατεία Ταπητουργείου, η "Ενωτική Παμβυρωνιώτικη Δημοτική Κίνηση". Στη συζήτηση καλούνται οι νέες και οι νέοι του Βύρωνα, προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους και να διαμορφωθεί ο προγραμματισμός δράσης για την επόμενη τετραετία.

Γουδί: Την άμεση κατασκευή Ενιαίου Πάρκου Πρασίνου στο Γουδί, ζητούν η "Αγωνιστική Συνεργασία για την Αθήνα" και η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου", που διοργανώνουν συγκέντρωση αύριο Τετάρτη στην πλατεία του Αγίου Θωμά, στις 8 το απόγευμα,με ομιλητές τον υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας Λεων. Αυδή και τον υποψήφιο δήμαρχο Ζωγράφου Ν. Παπακωνσταντίνου.

Καλλιθέα: Συγκέντρωση για την απομάκρυνση του εργοστασίου ΦΟΙΒΟΣ και την αξιοποίησή του μαζί με το χώρο του πρώην εργοστασίου ΙΖΟΛΑ ωςχώρων αθλητικούς και πράσινου, διοργανώνει η τοπική επιτροπή Τζιτζιφιών της "Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας" Καλλιθέας. Η συγκέντρωση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιούνη, στις 8 το βράδυ, έξω από το εργοστάσιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ