Πέμπτη 2 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Πολιτική συγκέντρωση στην Ελευσίνα

Πολιτική συγκέντρωση διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Ελευσίνας του ΚΚΕ, σήμερα Πέμπτη, 2 Ιούλη και ώρα 8.30 μμ, στην πλατεία Ηρώων Ελευσίνας,όπου θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, για τις πολιτικές εξελίξεις και για τις θέσεις του Κόμματος, ειδικότερα, για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση - κάλεσμα προς το λαό της Ελευσίνας, αν και είμαστε λίγους μήνες πριν τις εκλογές, η κυβέρνηση προωθεί νέα αντιλαϊκά μέτρα κατακαλόκαιρο, που οδηγούν σε κατάργηση του 8ωρου, ιδιωτικοποιήσεις ΔΕΚΟ και ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, "ξετίναγμα" ασφαλιστικών ταμείων και αύξηση ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση, συνέχιση της λιτότητας χωρίς ημερομηνία λήξης, αυταρχισμό, αστυνομοκρατία, ξυλοδαρμοί, προβοκάτσιες και αντικομμουνισμό.

Οι δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του Οκτώβρη, όμως, δίνουν τη δυνατότητα στο λαό όχι μόνο με τους αγώνες αντίστασης, που πρέπει να ενταθούν στο επόμενο διάστημα, αλλά και με την ψήφο του σ' αυτές τις εκλογές, να καταδικάσει αυτή την πολιτική. Η ψήφος διαμαρτυρίας, αντίστασης και προοπτικής, υπογραμμίζεται, θα βρει αντίκρισμα μόνο στους συνδυασμούς που υποστηρίζει το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ