Πέμπτη 2 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ανησυχούν οι βουλευτές για την τύχη τους!

Ανησυχία για την τύχη τους στις επόμενες βουλευτικές εκλογές (!) εξέφρασαν οι βουλευτές της Β Αθηνών της ΝΔ στον πρόεδρο του κόμματος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν χτες.

Το κυρίαρχο αίτημα που έθεσαν οι 9 παρόντες βουλευτές στον Κ. Καραμανλή, σύμφωνα με πληροφορίες ανέλαβε ο Γ. Βαρβιτσιώτης εξ ονόματος όλων, ήταν να "μετατεθούν" οι Κ. Μητσοτάκης και Τζ. Τζαννετάκης από τη Β Αθηνών σε άλλες εκλογικές περιφέρειες. Εχουμε εκλεγεί 13, αλλά στην ουσία είμαστε 11, φέρεται να είπε ο Γ. Βαρβιτσιώτης, για να ζητήσει στη συνέχεια να μην είναι και οι δύο πρώην πρωθυπουργοί υποψήφιοι στην εκλογική "τους" περιφέρεια. Ταυτόχρονα, ζήτησαν από τον Κ. Καραμανλή να ξεκαθαρίσει από τώρα ποιοι από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα "μεταταγούν" στη Β Αθηνών, ώστε να "ξέρουν τι γίνεται". Ο Κ. Καραμανλής απέφυγε να απαντήσει και να δεσμευτεί και στα δύο αιτήματα.

Επίσης, ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους βουλευτές ζήτησαν πιο σκληρή αντιπολιτευτική τακτική (Ανδρεουλάκος), ενώ άλλοι έκαναν συγκεκριμένες προτάσεις για τη δράση στη Βουλή και στην περιφέρειά τους. Στην παρατήρησή τους ότι υπάρχει καθυστέρηση στην ανάδειξη των υποψηφίων δημάρχων στη Β Αθηνών, ο Κ. Καραμανλής απάντησε ότι το θέμα θα έχει λήξει μέχρι την Τρίτη.

Ο Μ. Εβερτ

Νέα παρέμβαση υπέρ της κυβέρνησης και των ιδιωτικοποιήσεων, έκανε χτες ο Μ. Εβερτ, επικαλούμενος κίνδυνο υποτίμησης της δραχμής! Μιλώντας στον "9,84", ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι "αν δεν προχωρήσουν αποφασιστικά οι ιδιωτικοποιήσεις από το Νοέμβριο θα αρχίσουν νέες πιέσεις στη δραχμή, και του χρόνου τέτοια εποχή, θα έχουμε νέες υποτιμήσεις". Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι μετά την προσφορά Λάτση για την Τράπεζα Κρήτης η πώληση της Ιονικής μπορεί να δυσχερανθεί!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ