Τρίτη 14 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ"
Αγώνας για λύσεις φιλολαϊκές

Η Μαιρήνη Στεφανίδη υποψήφια δήμαρχος

Με την δικηγόρο Μαιρήνη Στεφανίδη - που έχει, ήδη, μια επιτυχή τετραετή πορεία ως δημοτική σύμβουλος - υποψήφια δήμαρχο θα διεκδικήσει η "Διεκδικητική Δημοτική Κίνηση" το Δήμο Κηφισιάς στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

"Αγωνιζόμαστε για λύσεις φιλολαϊκές ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα", υπογράμμισε, κατά την ανακήρυξη της υποψηφιότητάς της, η Μ. Στεφανίδη "και ο αγώνας αυτός εκφράζει τη μεγάλη πλειοψηφία του κηφισιώτικου λαού".

"Εκφράζει, συνέχισε, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους επαγγελματίες, τους συνταξιούχους, τους νέους, τις γυναίκες, που βλέπουν να αρπάζουν την πόλη, αλλά και τα δικαιώματά του - εργασιακά, ασφαλιστικά, μορφωτικά - οι λίγοι, οι ισχυροί του πλούτου και της εξουσίας".

Γι' αυτό η "Διεκδικητική Δημοτική Κίνηση Κηφισιάς" έχει επιλέξει το δρόμο της σύγκρουσης με την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που θέλει τους δήμους πειθήνια όργανα και τοπικούς εκφραστές της.

Θέλουμε, τόνισε η υποψήφια δήμαρχος, "το δήμο εντολοδόχο της λαϊκής θέλησης, να παλεύει μαζί με τα λαϊκά στρώματα, υπηρετώντας τα δικά τους και μόνο συμφέροντα".

Ο στόχος αυτός προσδιορίζει και τους συμμάχους της Δημοτικής Κίνησης, η οποία καλεί "όλους τους εργαζόμενους του χεριού και του πνεύματος", που αποτελούν "την Κηφισιά της αντίστασης στις αντιλαϊκές επιλογές", να συμπαραταχτούν "για να δώσουμε τη μάχη των δημοτικών εκλογών".

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Στήριξης, που συγκρότησαν οι Αντιστασιακοί της Κηφισιάς, εκφράζει την απόλυτη συμπαράστασή της στην παράταξη της Διεκδικητικής Δημοτικής Κίνησης και στην υποψήφια δήμαρχό της, που όπως, μεταξύ άλλων, τονίζει "υποστηρίζει και προβάλλει τα προβλήματα του δήμου και των αντιστασιακών".

Η Μαιρήνη Στεφανίδη είναι νομικός και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Αγωνίζεται στο μαζικό λαϊκό κίνημα από τα φοιτητικά της χρόνια. Υπήρξε γραμματέας του συλλόγου εργαζομένων στο πετρέλαιο. Τα τελευταία 15 χρόνια εκλέγεται στα ΔΣ Συλλόγων Γονέων των σχολείων της Κηφισιάς, ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στα ζητήματα της παιδείας και τα προβλήματα των εργαζόμενων γονέων.

Την τετραετία '90 - '94 υπήρξε δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς με δυναμική παρουσία σε ζητήματα παιδείας και πολιτισμού. Ιδρυσε τη χορωδία Νέων Δήμου Κηφισιάς. Μετέχει ενεργά στο Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών και την Επιτροπή Ειρήνης Κηφισιάς. Είναι μητέρα τριών παιδιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ