Τρίτη 14 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Πειραιάς: Συναντήσεις με τους κατοίκους της πόλης έχει προγραμματίσει η Δημοτική Κίνηση "Πειραιάς Αναγέννηση" αυτή τη βδομάδα. Σήμερα, Τρίτη 14 Ιούλη, στις 7 μμ, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Σαλπέας θα περιοδεύσει στα μαγαζιά των Καμινίων, αύριο Τετάρτη, την ίδια ώρα, θα επισκεφτεί τις γειτονιές του Λόφου Βώκου και την Πέμπτη, 16 Ιούλη, τις γειτονιές της Παλιάς Κοκκινιάς.

Νέα Ιωνία: Η "Δημοκρατική Προοδευτική Ιωνία" διοργανώνει συγκέντρωση, σήμερα, Τρίτη 14 Ιούλη, στις 8 μμ, στην πλατεία Φλέμιγκ, στη Νεάπολη Ν. Ιωνίας. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Τσουκαλάς.Τρίπολη: Η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση "Νέα Τρίπολη"" θα παρουσιάσει αναλυτικά τις εκτιμήσεις της Κίνησης για τις επερχόμενες εκλογές, σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, στα γραφεία της (Ταξιαρχών 38).

Ζωγράφου: Λαϊκή συγκέντρωση με θέμα τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των δημοτών, διοργανώνει η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου",αύριο Τετάρτη 15 Ιούλη, στις 8 μμ, στην πλατεία Ανοιξης (3η στάση Ζωγράφου). Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου.

Νέα Φιλαδέλφεια: Η "Δημοκρατική Συνεργασία" διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: "Εργασιακές σχέσεις και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης", αύριο Τετάρτη 15 Ιούλη, στις 7.30 μμ, στο Β Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Μοσχονησίων και 40 Εκκλησιών). Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων της περιοχής και εκπρόσωπος της ΝΑΣ.

Σκύδρα Πέλλας: Η επίσημη παρουσίαση της διακήρυξης και του συνδυασμού της "Νέας Κίνησης Δημοτών Σκύδρας" θα γίνει την Πέμπτη 16 Ιούλη, στις 8.30 μμ στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ