Τρίτη 14 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Συσπείρωση - αντίσταση στην αντιλαϊκή πολιτική

Ο Χρήστος Οικονόμου υποψήφιος νομάρχης

"Κανένας δεν πρέπει να μείνει απαθής" παρότρυνε τους συγκεντρωμένους και συνολικά το λαό της Φθιώτιδας, ο Χρήστος Οικονόμου,κατά την ανακήρυξή του ως υποψήφιου νομάρχη με τη "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" Φθιώτιδας. Στη συγκέντρωση της παράταξης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου του νομού, την Τετάρτη το βράδυ, ο υποψήφιος νομάρχης κάλεσε τους κατοίκους να σταθούν στο πλευρό της κίνησης για να βγει η περιοχή από το τέλμα.

"Στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης επιβεβαιώθηκε αυτό που η ΝΑΣ από την αρχή είχε επισημάνει. Οτι δεν πρόκειται για αυτοδιοίκηση, αλλά για έναν γραφειοκρατικό μηχανισμό εξυπηρέτησης της κυρίαρχης πολιτικής στα πλαίσια της εξάρτησης της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ενωση", επισήμανε ο Χρ. Οικονόμου.

Ειδικά στο Νόμο Φθιώτιδας η πορεία του θεσμού επιβεβαίωσε απόλυτα την εκτίμηση της ΝΑΣ, καθώς το Νομαρχιακό Συμβούλιο (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) έμεινε όχι μόνο απαθές, αλλά ουσιαστικά ήταν και συνένοχο στη συνεχιζόμενη εγκατάλειψη και καταλήστευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών του νομού, στις απολύσεις και στο κλείσιμο εργοστασίων, στην αποδιάρθρωση της αγροτικής οικονομίας και παραγωγής.

"Μπροστά σ' αυτήν την κατάσταση κανένας δεν πρέπει να μείνει απαθής, υπογράμμισε ο Χρ. Οικονόμου. Μόνο η συσπείρωση αυτών που θέλουν ένα καλύτερο αύριο, που θέλουν να αγωνιστούν και να αντισταθούν στην εφαρμοζόμενη πολιτική, μπορεί να βάλει τέρμα στην κατηφόρα και να αποτελέσει ξεκίνημα για νέες θετικές εξελίξεις".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ