Τρίτη 14 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Να τον αποδοκιμάσει ο λαός

Την απομόνωση των επικίνδυνων απόψεων του υποψήφιου δημάρχου της ΝΔ για τον Πειραιά Χρ. Φωτίου,περί ελεγχόμενης χορήγησης από τα νοσοκομεία ηρωίνης στους χρήστες που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο, ζήτησε χτες η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" (ΝΑΣ) Πειραιά, επισημαίνοντας ότι "και μόνο για αυτές τις προτάσεις του σχετικά με τα ναρκωτικά, ο Χρ. Φωτίου πρέπει να καταψηφιστεί από τον πειραϊκό λαό".

"Το εκσυγχρονιστικό όραμα του ανθρώπου και της πολιτικής που θέλει να εφαρμόσει - επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΝΑΣ Πειραιά - αποβλέπει σε μια κοινωνία μαστουρωμένη, υποταγμένη, ανίκανη να αντιδράσει, αλλά κατά το δυνατόν με λιγότερους θανάτους από ναρκωτικά".

Ετσι οι προτάσεις αυτές, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζουν τη διάδοση των ναρκωτικών. Αντίθετα την ευνοούν, αφού σχεδόν τα νομιμοποιούν. "Και οι εμπνευστές τους εξυπηρετούν, κατ' αυτόν τον τρόπο, το μεγάλο κεφάλαιο που θέλει τους εργαζόμενους χαμένους στη ζάλη της μαστούρας να αναζητούν στο πουθενά τους χαμένους παραδείσους, ώστε να μην αγωνίζονται για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους".

"Θέλουν τους εργαζόμενους - προειδοποιεί η ΝΑΣ - να μην παλεύουν για την αφαίρεση, κεκτημένων με αίμα, δικαιωμάτων τους. Να δουλεύουν όσο θέλουν τα αφεντικά, ανασφάλιστοι, με άγνωστο μέλλον και να μη μιλούν".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ