Τρίτη 14 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
24Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Βήμα έκφρασης των νέων δημιουργών

Κάθε νέο και νέα, κάθε δημιουργό καλλιτέχνη που θέλει να παρουσιάσει το έργο του στα πλαίσια των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, του 24ου Φεστιβάλ ΚΝΕ -"Οδηγητή", που θα πραγματοποιηθεί στις 11 - 12 - 13 Σεπτέμβρη, στο πάρκο Νέας Ελβετίας, καλεί να δηλώσει συμμετοχή μέχρι και τις 30 Αυγούστου η Οργάνωση Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

Στο κεντρικό τριήμερο του 24ου Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη, θα λειτουργήσουν εκθέσεις ζωγραφικής, ελεύθερου σχεδίου, σκίτσου - γελοιογραφίας, φωτογραφίας και ποίησης, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νέους της πόλης να εκθέσουν τη δική τους άποψη, στις τέχνες και τα Γράμματα, μακριά από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό των χορηγών και των μάνατζερ.

Το θέμα είναι ελεύθερο για όλες τις εκθέσεις και οι δημιουργοί μπορούν να λάβουν μέρος με περισσότερα από ένα έργα αν το επιθυμούν. Στις εκθέσεις ζωγραφικής, ελεύθερου σχεδίου, σκίτσου και γελοιογραφίας γίνονται δεκτά όλα τα υλικά: λάδι, ακουαρέλα, κάρβουνο, κολάζ κλπ. Στην έκθεση ζωγραφικής θα γίνουν δεκτές ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες στη διάσταση των 20Χ25, ενώ το ανώτερο όριο στα ποιήματα είναι 75 στίχοι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις εκδηλώσεις στα τηλέφωνα 286.546, 286.580 και στα κεντρικά γραφεία της ΚΝΕ Θεσσαλονίκης, Εγνατία 89.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ