Τρίτη 28 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΑΣ ΑΡΤΑΣ
Ψήφος καταδίκης αυτής της πολιτικής

"Πλημμύρες το χειμώνα, φωτιές το καλοκαίρι. Φταίνε οι καιρικές συνθήκες, απαντούν οι "αρμόδιοι" στο λαό της Αρτας που υφίσταται τις καταστροφές. Και τώρα το καλοκαίρι, που δεν έχουν σταγόνα νερό στις βρύσες, πάλι οι καιρικές συνθήκες φταίνε"...

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" Αρτας και φαίνεται, όπως επισημαίνει, "ότι απευθύνονται σε κατοίκους άλλου πλανήτη, γιατί το σύνολο σχεδόν των καταστροφών θα είχαν αποτραπεί αν είχαν γίνει τα απαραίτητα έργα υποδομής".

Γι' αυτό, όλοι μαζί, τονίζει η ΝΑΣ, μπορούμε με την ψήφο μας στις επόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές να καταστήσουμε τους αρμόδιους πραγματικά αναρμόδιους, ψηφίζοντας αγωνιστικά ψηφοδέλτια και όχι αυτούς που υπηρετούν τη σημερινή αντιλαϊκή πολιτική με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αντί ο δήμαρχος Αρτας και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδρευσης, επισημαίνει η ΝΑΣ, να προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο, ενώ και οι δύο υπηρετούν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, που θέλει την Τοπική Αυτοδιοίκηση όργανό της, θα πρέπει, αφού αναλάβουν τις ευθύνες τους για την έλλειψη νερού, να προχωρήσουν άμεσα στα απαραίτητα έργα υποδομής ώστε να μην έχουμε παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ