Τρίτη 28 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Βαρύς ο φόρος αίματος το Σαββατοκύριακο

Βαρύς ο φόρος αίματος του Σαββατοκύριακου στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, αλλά και της υπόλοιπης Βόρειας Ελλάδας. Συνολικά έγιναν 5 τροχαία που στοίχισαν τη ζωή τεσσάρων συνανθρώπων μας, ενώ τρεις ακόμη νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το πρώτο τροχαίο ατύχημα συνέβη στο 26ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λαγκαδά - Ρεντίνας, το πρωί του Σαββάτου, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ο Νίκος Μυλονίδης, 31 ετών, συγκρούστηκε με το τρακτέρ που οδηγούσε ο Γιώργος Γαλανούσης, με αποτέλεσμα το βαρύ τραυματισμό του Ν. Μυλονίδη.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου η 24χρονη Ολγα Κωστελίδου, κάτοικος Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης, οδηγώντας το αυτοκίνητό της, συγκρούστηκε, στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας, με το τρακτέρ που οδηγούσε ο Γιώργος Τέγος, 64 ετών, κάτοικος Καβαλαρίου Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα η άτυχη οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα. Βαριά τραυματίστηκε η μητέρα της οδηγού Συμέλα Κωστελίδου και ελαφρότερα ο οδηγός του τρακτέρ και η 15χρονη Κυριακή Ξενιτοπούλου που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Στις 10 το βράδυ της ίδιας μέρας, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ν. Ρεδαιστού - Αγίας Παρασκευής Θεσσαλονίκης, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Χρήστος Φαρδής, 61 ετών, κάτοικος Ν. Ρεδαιστού, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε ρέμα με λιμνάζοντα νερά. Από το αυτοκίνητο νεκρή ανασύρθηκε η επιβάτης του αυτοκινήτου Αναστασία Φαρδή, 55 ετών, ενώ σοβαρά έχει τραυματιστεί και ο οδηγός.

Το απόγευμα της Κυριακής ένας 49χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στην επαρχιακή οδό Δωροθέας - Αριδαίας, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με το φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Δημήτρης Μπίνος, κάτοικος Γαριθίου Πέλλας. Πρόκειται για τον Δημήτρη Φουσίνη, κάτοικο Προμάχων Πέλλας.

Θανατηφόρο ήταν και το τροχαίο ατύχημα που συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην Οδό Δαβάκη στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Το ατύχημα συνέβη όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος Γιώργος Βερούκας ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε σε διαφημιστική πινακίδα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ