Τρίτη 28 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
Για αιρετούς κοντά στο λαό

Ο Βασίλης Σαμπάνης υποψήφιος δήμαρχος

"Πάμε με ψηλά το κεφάλι, με ειλικρίνεια απέναντι στο λαό". Με το σύνθημα αυτό η Γραμματεία της "Προοδευτικής Συνεργασίας Ασπροπύργου" παρουσίασε τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Σαμπάνη,που θα στηρίξει η Κίνηση στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Στη συγκέντρωση που έγινε στα γραφεία της Κίνησης, παρουσία πολλών φίλων της παράταξης, ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στις επιδιώξεις της Κίνησης ενόψει των δημοτικών εκλογών. "Εμείς θέλουμε να αναδείξουμε νομάρχες, δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, που από την επομένη κιόλας των εκλογών θα οργανώσουν έναν μεγάλο αγώνα για τη λύση των μεγάλων λαϊκών προβλημάτων. Θα αντισταθούμε στη μετατροπή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε επιχείρηση, μηχανισμό των ιδιωτικοποιήσεων, υπάλληλο της κυβέρνησης και όργανο της εξουσίας".

"Ο λαός πρέπει να αντισταθεί στην πολιτική που θέλει την Τοπική Αυτοδιοίκηση φοροεισπράκτορα, άλλοθι και συνένοχο της κυβέρνησης για την εφαρμογή των αντιλαϊκών σχεδίων της", υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Ασπροπύργου.

Στη συνέχεια ο Β. Σαμπάνης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στον Ασπρόπυργο, ξεκινώντας από το χώρο του περιβάλλοντος, όπου οι βιομηχανίες λειτουργούν ανεξέλεγκτα χωρίς καμία προδιαγραφή. "Η κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας είναι απαράδεκτη. Εμείς ως Κίνηση θα διεκδικήσουμε να παρθούν μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος, που από την ανεξέλεγκτη λειτουργία των βιομηχανιών κινδυνεύει άμεσα. Επίσης είναι αναγκαίο το σταμάτημα της άναρχης δόμησης, που έχει μετατρέψει την πόλη σε ένα τεράστιο αυθαίρετο. Την ίδια ώρα οι ελλείψεις στα σχολεία σε υλικοτεχνική υποδομή είναι πολύ σοβαρές".

Ο επικεφαλής της Κίνησης υπογράμμισε ότι το ίδιο σοβαρά για την περιοχή είναι και τα προβλήματα στον τομέα της υγείας, που προέρχονται από την υπολειτουργία του Θριάσιου Νοσοκομείου.

"Εμείς σε όλα αυτά, τόνισε ο Β. Σαμπάνης, πρέπει να αντιδράσουμε και να ενημερώσουμε το λαό. Πρέπει να ζητήσουμε την ουσιαστική βοήθεια του λαού, τη συμβολή του στη διαμόρφωση του προγράμματός μας, την ενεργό συμμετοχή του στους αγώνες που πρόκειται να αναπτύξουμε. Ο αγώνας μας είναι δύσκολος αλλά καθαρός και τίμιος. Τον επομένη των εκλογών, από όποια θέση μάς εμπιστευτεί ο λαός, εμείς θα είμαστε δίπλα του, πρωτοπόροι στους αγώνες για τη λύση των προβλημάτων του".

Στη συγκέντρωση της "Προοδευτικής Συνεργασίας" παραβρέθηκαν: Ο Α. Χοροζάνης, υποψήφιος νομάρχης με τη "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία", ο Κ. Παπαπολυχρονίου, πρώην δήμαρχος Ασπροπύργου και εκπρόσωποι φορέων και τοπικών συλλόγων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» δίνουμε απάντηση (2023-10-04 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (1998-10-07 00:00:00.0)
Η εργατούπολη μπορεί να κάνει την έκπληξη! (1998-08-29 00:00:00.0)
Απαίτηση η ανάκληση της απόφασης για την Β. Νικολα'ϊδου (1998-08-18 00:00:00.0)
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων (1998-07-08 00:00:00.0)
Η ενεργοποίηση των πολιτών θα σώσει την Πεντέλη (1998-06-26 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ