Παρασκευή 31 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται οι παρακάτω εκδηλώσεις Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ:

- Περιοδείες στα χωριά του Νομού Ημαθίας πραγματοποιεί η βουλευτίνα του ΚΚΕ Μαρία Μπόσκου,με θέμα "Τις πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση". Το πρόγραμμα της εβδομάδας αυτής περιλαμβάνει επισκέψεις στα χωριά:

  • Σήμερα Παρασκευή 31 Ιούλη στη Λυκόγιαννη - Νικομήδεια.
  • Αύριο Σάββατο 1 Αυγούστου θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΚΝΕ στα Γιαννιτσά.
  • - Πολιτική εξόρμηση όλο τον μήνα Αύγουστο πραγματοποιεί η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ με σκοπό την ενημέρωση του λαού και της νεολαίας γύρω από τις θέσεις του κόμματος για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις. Σύμφωνα με το πρόγραμμα πραγματοποιούνται:

  • Αύριο Σάββατο 1 Αυγούστου στο Διαβολίτσι στις 8.00 πμ θα περιοδεύσει ο Γ. Πετρόπουλος,μέλος του ΝΓ και στις 8.30 μμ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Αετό.
  • Επίσης αύριο Σάββατο στη Στούπα στις 8.30 μμ θα μιλήσει οΦ. Ρηγανάκος,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Την Κυριακή 2 Αυγούστου στον Αριστομένη στις 8.30 μμ θα μιλήσει η Μαρία Διαμαντάκη,μέλος του ΝΓ.
  • Επίσης την Κυριακή στη Φοινικούντα στις 8.30 μμ θα μιλήσει ο Φ. Ρηγανάκος και στο Πεταλίδι στις 8.30 μμ η Λουίζα Ράζου,γραμματέας της Επιτρ. Περιοχής Ανατ. Πελοποννήσου

- Εκδήλωση για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Λασηθίου την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 8.30 μμ στο Πανόραμα, στον Κρούστα.Στην εκδήλωση θα μιλήσει μέλος της ΚΕ του Κόμματος με θέμα: "Η συμβολή του ΚΚΕ στους αγώνες του λαού μας για εθνική ανεξαρτησία" - (Θα υπάρχει φαγητό και η τιμή πρόσκλησης είναι 2.500 δρχ).

- Η ΚΟ Κομοτηνής του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 9.30 μμ στο Μεγάλο Πάρκο Κομοτηνής με ομιλητή τον Στ. Παναγιώτου,βουλευτή του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ