Σάββατο 1 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Εγγύηση η ενεργοποίηση του λαού

"Να καταδικαστεί η αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική στις ερχόμενες εκλογές", τόνισε ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Αποστόλης Νάνος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της διακήρυξης της παράταξης

Μέσα από τις επόμενες Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές μπορεί και πρέπει να καταδικαστεί η αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, τόσο σε ό,τι αφορά στα γενικότερα προβλήματα του λαού και της χώρας μας, όσο και στα ιδιαίτερα προβλήματα του νομού μας. Αυτό τόνισε ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ ΜαγνησίαςΝάνος Αποστόλης,παρουσιάζοντας, σε συνέντευξη Τύπου, τη διακήρυξη της παράταξης.

Ούτε τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στο νομό, τονίζεται στη διακήρυξη, είναι τυχαία, ούτε η οριακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται η γεωργία, η κτηνοτροφία, ο εμπορικός κόσμος, ούτε η αύξηση της εγκληματικότητας, η εξάπλωση των ναρκωτικών, το συνεχές κλείσιμο των εργοστασίων. Είναι αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής, που στηρίχτηκε στις θεωρίες των προγραμμάτων σύγκλισης, του μονόδρομου της ΟΝΕ... Για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση, απαιτείται να εκλεγούν νομάρχης, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι διατεθειμένοι να αντιπαλέψουν μαζί με το λαό κάθε είδους αντιλαϊκή πολιτική, απ' όπου κι αν προέρχεται.

Η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" ήταν η μόνη δύναμη που κατέθεσε ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πρόταση, υπέβαλε προτάσεις, αναφορές και ερωτήσεις στο νομάρχη για όλα τα προβλήματα, χωρίς, δυστυχώς, να βρει ανταπόκριση. Η ΝΑΣ στάθηκε πάντα στο πλευρό των εργαζομένων, των αγροτών, των επαγγελματο - βιοτεχνών και στήριξε τα δίκαια αιτήματά τους. Ηταν η μόνη που στάθηκε δυναμικά στο πλευρό των προέδρων και των κατοίκων των χωριών της περιοχής, ξεσκέπασε και κατήγγειλε το έκτρωμα του νόμου για τις αναγκαστικές συνενώσεις.

Η ΝΑΣ θέλει τη Νομαρχία εξουσία, που να υπηρετεί τα πραγματικά συμφέροντα του νομού, που θα έρχεται, μαζί με το λαό της Μαγνησίας, τους μαζικούς φορείς του, σε ρήξη και σύγκρουση με κάθε είδους πολιτικές που δεν υπηρετούν τα συμφέροντα του λαού και του τόπου. Βασικός στόχος μας, συνεχίζει η διακήρυξη, θα είναι ο αγώνας για την αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας, με αιρετά συμβούλια, με το σύστημα της απλής αναλογικής σε όλες τις βαθμίδες. Η μόνη εγγύηση όμως για την υλοποίηση των παραπάνω είναι η ενεργοποίηση του λαού της Μαγνησίας και των μαζικών φορέων του, μέσα από ένα συνεχή και ειλικρινή διάλογο για να δημιουργηθεί ένα πλατύ αγωνιστικό κοινωνικό μέτωπο.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν: Αντιπροσωπεία της ΝΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον γραμματέα Μ. Τσώνα,αντιπροσωπεία της ΑΚΟΑ αποτελούμενη από τους Γ. Αντωνιάδη αντιπρόεδρο της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Μαγνησίας και Απ. Παπαδόπουλο γραμματέα της τοπικής διοικούσας επιτροπής ΠΕΤ - ΟΤΕ, ο Ευθ. Κούκας εκπρόσωπος της Χριστιανικής Δημοκρατίας, ο Θ. Αλεξίου πρώην δημοτικός σύμβουλος Βελεστίνου, ο υποψήφιος δήμαρχος Πορταριάς Γ. Μελιτζανάς,τα μέλη της διοίκησης του ΕΚΒ Τ. Τριανταφυλλάκος και Κ. Παπαδόπουλος,η πρόεδρος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών και μέλος της διοίκησης της ΟΓΕ, Ρ. Κωττή,το μέλος της διοίκησης του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Χ. Ρούσσης,ο νομαρχιακός σύμβουλος Αντ. Παπάς.Παραβρέθηκαν επίσης υποψήφιοι δήμαρχοι, κοινοτάρχες και συνδικαλιστές πρωτοβάθμιων σωματείων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις (2006-07-25 00:00:00.0)
Περιοδείες και συγκεντρώσεις (2006-07-11 00:00:00.0)
Κάλεσμα αποφασιστικής ενίσχυσης (2006-06-16 00:00:00.0)
Στην εκλογική μάχη για τη νίκη! (2002-09-14 00:00:00.0)
Με στόχο την ευρύτερη συσπείρωση δυνάμεων (2002-06-12 00:00:00.0)
Μήνυμα αντίστασης και τη δεύτερη Κυριακή (1998-10-16 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ