Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΤΑΣ
Αμεση λύση στο κτιριακό πρόβλημα

Ζήτημα άμεσης προτεραιότητας αποτελεί η μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αρτας σε κτίριο που θα πληροί τις απαραίτητες και αναγκαίες προϋποθέσεις λειτουργίας.

Αυτό προέκυψε κατά τη συνάντηση που είχαν την περασμένη Δευτέρα αντιπροσωπείες της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Αρτας" με επικεφαλής τον υποψήφιο Νομάρχη Βασίλη Ζιώβα και της "Αριστερής Συμπαράταξης", με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Καραβασίλη,με τους εργαζόμενους στο Πυροσβεστικό Σώμα. Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθούν τα ουσιαστικά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο. Οπως προέκυψε από τη συνάντηση, κατά την οποία υπήρξε κοινή αντίληψη για τα ζητήματα που αφορούν τους πυροσβέστες της Αρτας (εργασιακές σχέσεις, επικινδυνότητα δουλιάς, ύπαρξη υδροστομίων στις κοινότητες, συνεργασία με άλλες υπηρεσίες, υλικοτεχνικός εξοπλισμός, προβλήματα που ανέκυψαν από τη δασοπροστασία κλπ. ), το πλέον οξυμένο πρόβλημα είναι η άμεση μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε άλλο κτίριο και η δρομολόγηση των απαραίτητων ενεργειών για την ανέγερση ιδιόκτητου κτιρίου, σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Οι εκπρόσωποι της ΝΑΣ και της "Αριστερής Συμπαράταξης" επισήμαναν την ανάγκη να γίνουν υπόθεση των μαζικών φορέων του νομού τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες της Αρτας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ