Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Κινήσεων

Πειραιάς: Το Κέντρο Απεξάρτησης "ΝΟΣΤΟΣ" θα επισκεφτεί αύριο Πέμπτη ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης "Πειραιάς - Αναγέννηση" Παναγιώτης Σαλπέας, με κλιμάκιο του συνδυασμού, στις 11 π.μ.

Ηλιούπολη: Συνέντευξη Τύπου διοργανώνουν οι Κινήσεις "Δημοκρατική Ενότητα" και "Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης" στο δημαρχιακό μέγαρο αύριο Πέμπτη,στις 7 το απόγευμα, με θέμα την κοινή κάθοδό τους στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη στο Δήμο Ηλιούπολης.

Αρτα: Ανοιχτή συγκέντρωση πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη η ΝΑΣ Αρτας στην Ανω Καλεντίνη, στις 8.30 το απόγευμα, στο καφενείο του Στέφανου Κομπογιάννη. Θέμα της συγκέντρωσης θα είναι: "Οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι θέσεις της ΝΑΣ". Ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Βασίλης Ζιώβας.

Καλλιθέα: Η Διοικούσα Επιτροπή της "Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας" (ΔΔΕ) καλεί τα μέλη, τους φίλους της και όσους τη στηρίζουν σε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 7 Σεπτέμβρη,στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου (Κρέμου και Φιλαρέτου) με θέματα: Την έγκριση του αγωνιστικού ψηφοδελτίου νίκης και τον προγραμματισμό της τελικής μάχης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ