Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Θρίλερ με το δολοφόνο του μικρού Θωμά

Δεν ήταν μόνο ο ανείπωτος πόνος και ο σπαραγμός για το χαμό του 5χρονου Θωμά, που τυραννούσαν χτες την οικογένεια Καραγιάννη στα Τρίκαλα. Η μητέρα, ο πατέρας και ο παππούς του παιδιού, που βρέθηκε προχτές δολοφονημένο - Ελληνες από την Αλβανία που ήρθαν στα Τρίκαλα πριν από πέντε χρόνια - πέρασαν χτες μια μέρα αγωνίας, καθώς άκουγαν συνεχώς πληροφορίες για διαφορετικούς δράστες της δολοφονίας.

Η ευθύνη μάλιστα γι' αυτές τις πληροφορίες βαρύνει την Αστυνομία, καθώς αυτή τις διέρρεε. Από χτες το πρωί, λοιπόν, η Αστυνομία διέρρεε ότι δολοφόνος του 5χρονου Θωμά (Τόμι) Καραγιάννη ήταν η Μιρέλα Νταούτη,Αλβανίδα και γειτόνισσα του θύματος, η οποία συνελήφθη και ανακρινόταν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου είχε μεταφερθεί γιατί ένιωσε άσχημα λόγω της εγκυμοσύνης της. Η Αστυνομία - έλεγαν οι πληροφορίες που διέρρεαν - οδηγήθηκε στην 23χρονη Αλβανίδα από τη μαρτυρία κάποιου Αλβανού, ο οποίος δήλωσε ότι την είδε να μεταφέρει το νεκρό παιδί στο χώρο που τελικά βρέθηκε, ενώ στο σπίτι της είχαν βρεθεί και κηλίδες αίματος. Η Νταούτη δεν παραδεχόταν στην ανάκριση την ενοχή της και αργά το βράδυ η Αστυνομία διέρρευσε άλλες πληροφορίες - τις οποίες εμφάνιζε ως βέβαιες - ότι μπορεί ο δολοφόνος του μικρού Τόμι να ήταν αυτός που έδωσε τις πληροφορίες για την Αλβανίδα, ονόματι Ρωμαίο Νταούτη,19 ετών, ο οποίος είναι ανιψιός της Μιρέλας και γείτονας κι αυτός της οικογένειας Καραγιάννη.

Η σύγχυση που δημιούργησαν οι διαρροές της Αστυνομίας - μαζί με τη βιασύνη Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης να τις παρουσιάζουν ως βεβαιότητες - δημιούργησαν πρόσθετα προβλήματα στην οικογένεια Καραγιάννη. Πάντως, ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης Δ. Ψαρούλης,που πήγε στα Τρίκαλα για να κάνει τη νεκροψία, δήλωσε ότι ο θάνατος του μικρού Τόμι προήλθε από χτύπημα στον τράχηλο και ο δράστης μπορεί και να μην είχε σκοπό να τον σκοτώσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ