Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΡΚΑΔΙΑ
Μεγάλη η απήχηση των αγωνιστικών ψηφοδελτίων

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ - απάντηση στα κυβερνητικά επιτελεία και στην ηγεσία του ΣΥΝ, που καταφεύγουν σε ψέματα, χαλκευμένες διαδόσεις, εκβιασμούς και ρουσφετολογία

Με ψέματα και χαλκευμένες διαδόσεις, καθώς και με μηχανισμούς εκμαυλισμού συνειδήσεων και εξαγοράς, εκβιασμών και τρομοκρατίας, ρουσφετολογίας και παροχολογίας, προσπαθούν τα κυβερνητικά επιτελεία και η ηγεσία του ΣΥΝ να ανακόψουν την απήχηση που έχουν στο λαό τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια που υποστηρίζει το ΚΚΕ στο Νομό Αρκαδίας.

Αυτό καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ και καλεί το λαό να μαυρίσει στις εκλογές του Οκτώβρη τους υποστηριχτές αυτής της πολιτικής. Με προβοκατόρικες ενέργειες σκοπεύουν να μπλοκάρουν ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ που θέλουν να στείλουν μήνυμα αγανάκτησης και καταδίκης για την ακολουθούμενη πολιτική, να προσφέρουν σωσίβια στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνει η ΝΕ Αρκαδίας και υπογραμμίζει ότι ο αντικομμουνισμός δε θα περάσει.

Η ανακοίνωση της ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ αναφέρει ακόμα: "Χαιρετίζουμε την πλατιά απήχηση και στήριξη που βρίσκουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια που συγκροτούνται στη Νομαρχία Αρκαδίας, στο Δήμο Τρίπολης και σε μια σειρά δήμους του νομού. Η λαϊκή δυσαρέσκεια και αγανάκτηση από τα απανωτά χτυπήματα στο βιοτικό επίπεδο του λαού, στις εργασιακές σχέσεις, στο 8ωρο, στην αγροτιά, στα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, γενικότερα στις κοινωνικές και δημοκρατικές κατακτήσεις, διογκώνεται και φουντώνει.

Αυτό είναι το ποτάμι που φοβούνται κυβέρνηση και ΝΔ αλλά και τα αναχώματα που δημιουργούν και συντηρούν.

Γι' αυτό, τονίζεται στην ανακοίνωση, έχουν βάλει μπροστά όλους τους μηχανισμούς εκμαυλισμού συνειδήσεων, εξαγοράς, εκβιασμών και τρομοκρατίας που στοχεύουν:

  • Να μπλοκάρουν ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ που θέλουν να στείλουν μήνυμα αγανάκτησης και καταδίκης για την ακολουθούμενη πολιτική και στρέφονται προς τους αγωνιστικούς συνδυασμούς που στηρίζει το ΚΚΕ.
  • Να προσφέρουν σωσίβια στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, στη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος τα τελευταία χρόνια. Θέλουν όλο αυτόν τον κόσμο που υποφέρει από αυτή την αντιλαϊκή πολιτική, που αγανακτεί, διαμαρτύρεται, παλεύει, να τον πάνε δώρο στην κυβέρνηση.

Καταγγέλλουμε στον αρκαδικό λαό, τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΕ του ΚΚΕ, ότι, στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ που στηρίζουν τον κ. Ταλαγάνη, ψιθυρίζουν και διαδίδουν ότι "χρηματοδοτούνται στελέχη του ΚΚΕ από τη ΝΔ για να κατεβάσουν ψηφοδέλτια στους δήμους και τη Νομαρχία", "υπάρχουν διαφωνίες στελεχών της ΝΕ του ΚΚΕ για τις επιλογές της", "έχουν τη στήριξη μελών της ΚΕ του ΚΚΕ και μάλιστα ο εκλεχτός τους κ. Ταλαγάνης συναντήθηκε με τη Γενική Γραμματέα του Κόμματος" κ. ά. Ολα αυτά είναι ψέματα και χαλκευμένες διαδόσεις.Το μόνο που καταφέρνουν είναι να δίνουν εξετάσεις στα γνωστά κέντρα Τσουκάτου και Γιαννόπουλου και να ξεκαθαρίζουν πιο καλά οι αγωνιστές, όλος ο λαός, το βρώμικο και επικίνδυνο ρόλο τους".

"Καλούμε τους εργαζόμενους, καταλήγει η ανακοίνωση, τους συνταξιούχους, τους αγρότες, τους μικρούς επαγγελματίες και εμπόρους, τη νεολαία, να απομονώσουν τους προβοκάτορες και τους αντικομμουνιστές. Καλούμε τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς του ΚΚΕ, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία των αγωνιστικών συνδυασμών που στηρίζει το ΚΚΕ. Καλούμε το λαό, να μαυρίσει τους εκλεχτούς της κυβέρνησης και τους υποστηριχτές της ίδιας πολιτικής, ΝΔ και ΣΥΝ. Να ψηφίσουν με κριτήριο ότι ψηφίζουμε για όλα και για όλους, ψηφίζουμε σκεπτόμενοι και την επόμενη μέρα των εκλογών".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ