Κυριακή 6 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δραστηριότητες Κινήσεων

Καισαριανή: Περιοδεία στην Παλιά Καισαριανή κάνει σήμερα στις 10 το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής και επικεφαλής της "Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας" Γ. Κατημερτζής.

Καλλιθέα: Η Διοικούσα Επιτροπή της "Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας" (ΔΔΕΚ) καλεί τα μέλη, τους φίλους της και όσους τη στηρίζουν, σε Γενική Συνέλευση αύριο Δευτέρα,στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου (Κρέμμου και Φιλαρέτου) με θέματα: Την έγκριση του αγωνιστικού ψηφοδελτίου νίκης και τον προγραμματισμό της τελικής μάχης.

Γιάννενα: Η "Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Ιωαννίνων", με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Μ. Παντελή, θα συναντηθεί με το Κοινοτικό Συμβούλιο Σταυρακίου και με κατοίκους της κοινότητας, αύριο, στις 8.30 το βράδυ. Στόχος της συνάντησης είναι η συζήτηση για τα ειδικότερα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της κοινότητας, αφού όπως είναι γνωστό από 1.1.99 και η Κοινότητα Σταυρακίου θα αποτελεί τμήμα του διευρυμένου Δήμου Ιωαννίνων.

Κυκλάδες: Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων του ΚΚΕ, καλεί όλους τους φίλους και οπαδούς του ΚΚΕ που κατάγονται από τη Νάξο, να πάρουν μέρος στη συζήτηση που θα γίνει αύριο Δευτέρα,στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ, με θέμα: "Οι Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ