Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κατάντια...

Μόνο θλίψη για την κατάντια τους, δημιουργεί η εικόνα ενός αποτυχημένου βουλευτή και ενός αποτυχημένου δημάρχου, που ο μεν πρώτος διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο του Πειραιά, σε μία ύστατη προσπάθεια να διασωθεί πολιτικά, ο δε δεύτερος παίζει το τελευταίο του χαρτί. Ο λόγος για τους Αντ. Ντεντιδάκη και Στ. Λογοθέτη.

Χτες έδωσαν συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματός τους. Επί της ουσίας, δεν αξίζει τον κόπο να αναφερθούμε, γιατί θα τους δίναμε αξία που δεν έχουν. Αρκεί μόνο να πούμε ορισμένα από τα μαργαριτάρια που ακούστηκαν.

Αντ. Ντεντιδάκης: "Μόνο εγώ μπορώ να μιλάω για προγράμματα, γιατί πρωτοεισέρχομαι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση". "Το πολιτικό μας στίγμα είναι απολίτικο". "Ο συνδυασμός μας θα μπορούσε να ανταγωνιστεί επαξίως μόνο με τους συνδυασμούς Παπαπολίτη και Ανδριανόπουλου". (σ.σ. δηλαδή με υποψήφιους προ οχταετίας και δωδεκαετίας...).

Στ. Λογοθέτης: "Εξαρτηθήκαμε πολλές φορές από κόμματα και χάσαμε τη ζωντάνια της πρωτοβουλίας μας". "Είμαστε απολίτικος, αλλά βαθιά πολιτικοποιημένος συνδυασμός".

Και καλά αυτοί, μπορεί να λένε ό,τι θέλουν. Το ΔΗΚΚΙ, που τους στηρίζει, τι λέει για όλ' αυτά;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ