Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο λαός σε αντεπίθεση

Μιλώντας με τους δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στον εκθεσιακό χώρο, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υπογράμμισε:

"Ηρθε η ώρα ο λαός να περάσει σε αντεπίθεση. Μόνο έτσι θα μπορέσει κυριολεκτικά να αποκαλύψει ότι υπάρχει άλλος δρόμος εναλλακτικός για την Ελλάδα, ότι υπάρχει λύση και θα μπορέσει κυριολεκτικά να ξεσκεπάσει την ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία, που πιο ολοκληρωμένα εξαπέλυσε εδώ ο πρωθυπουργός, στον ελληνικό λαό, ότι μπορεί να μην περνάει καλά, ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση! Αλλη λύση υπάρχει.

Οσον αφορά την παραίτηση του διοικητή του ΟΤΕ, δεν έχω προσωπική πληροφόρηση. Εάν η παραίτησή του έγινε λόγω διαφωνίας για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, καλώς και έγινε. Επρεπε να γίνει πιο νωρίς και δυστυχώς η πόρτα του ξεπουλήματος χτυπά και τη ΔΕΘ. Και από την ενημέρωση που είχαμε, αλλά και από λεγόμενα του υπουργού Εθνικής Οικονομίας, η ΔΕΘ πωλείται στους ιδιώτες και πιστεύω ότι θα ξεπουληθεί ολόκληρη, μέχρι και το οικόπεδό της, σε αντίθεση με αυτό που λένε ότι το οικόπεδο θα μείνει στο δημόσιο και οι υπηρεσίες θα πάνε στους ιδιώτες. Αν έχουμε και μια μερική μετοχοποίηση - ιδιωτικοποίηση της ΔΕΘ, αυτό το μεγάλο εκθεσιακό κέντρο, που έχει 63 χρόνια ζωής, θα κάνει φτερά".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ