Τετάρτη 18 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δεν υπάρχει πάτος

Ο "κολλητός" της Ρούλας (αυτή στην προκειμένη περίπτωση δε φταίει σε τίποτε απολύτως) και ο "κολλητός" του, απέδειξαν χτες πως δεν υπάρχει πάτος.

Ο "αρχισυντάκτης" της τηλεοπτικής μας σαπουνόφουσκας "Μπράβο" (που έχετε την υπομονή να μας ανέχεστε;) ο Βαγγέλης Περρής και ο... ειδήμων περί του σύγχρονου κοινωνικού μας life style Θέμος Αναστασιάδης, αφόδευσαν από κοινού, μέσα από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού "Φλας 96.1", επάνω στη μνήμη μιας γενιάς, επάνω στην ιστορία μας.

Αυτοί οι δυο "κύριοι" λοιπόν χτες, άφησαν την προσφιλή τους θεματολογία, και ασχολήθηκαν με το Πολυτεχνείο, προσπαθώντας να το "ζωγραφίσουν" με τα αγαπημένα τους κίτρινα χρώματα. Αφησαν λοιπόν το χρηματιστήριο, τα κοινωνικά παρασκήνια, τα βρόμικα κουτσομπολιά και τις διατεταγμένες αθλητικές τους ανησυχίες (αλήθεια, είχαν πάει ποτέ σε γήπεδο, είχαν ακουμπήσει ποτέ τους - ακόμη και ως πιτσιρικάδες - μπάλα, πριν σπεύσουν να κολακεύσουν, με το αζημίωτο πάντα, κάποιες άλλες δραστηριότητες του ιδιοκτήτη του "Φλας") για να κάνουν πλακίτσα, οι φουκαράδες, με την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Και έκαναν πλακίτσα, προβάλλοντας την οπτική τους γωνία και την αισθητική τους, η οποία αποπνέει την μπόχα της ξεφτίλας, της παρακμής και της μικρότητας.

Αυτοί οι δυο "σταρ" των Media εξέφρασαν χτες, με τον καλύτερο τρόπο, όλους αυτούς που εδώ και χρόνια έχουν βαλθεί, στο όνομα υποτίθεται του εκσυγχρονισμού της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας, να ισοπεδώσουν τα πάντα, να ξεριζώσουν μνήμες, να "νομιμοποιήσουν" και να πλασάρουν light συμπεριφορές και στάσεις ζωής.

Ο μισθός τους "άξιος" και... παχυλός, όμως ξεχνούν - ή μάλλον κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν - ότι γλιτώνουν το φτύσιμο στο δρόμο, μόνο και μόνο γιατί ο κόσμος δε χαλαλίζει ούτε το σάλιο του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ