Τρίτη 15 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το "καπέλο" της ΓΣΕΕ

Το καπέλωμα των μαθητικών αγώνων επιθυμεί η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ. Υστερα, μάλιστα από πρόταση της παράταξης του "Συνασπισμού", όρισε τη συγκέντρωση στα Προπύλαια - χώρος, όπου είχαν ανακοινώσει από τις 20 Νοέμβρη ότι θα πραγματοποιήσουν τη συγκέντρωσή τους οι μαθητές, μετά την πανελλαδική συνάντηση Συντονιστικών Αγώνα - ελπίζοντας ότι έτσι θα μπορέσουν να κρύψουν την απομόνωσή τους από την εργατική τάξη, που θα βρίσκεται στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά).

Μάλιστα, λειτουργώντας στο γνωστό τους ρόλο του πυροσβέστη των αγώνων, οι εργατοπατέρες της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, αποφάσισαν να πάρουν πρωτοβουλίες"διαλόγου" για την εκπαίδευση, φιλοδοξώντας να συμβάλλουν στην εκτόνωση των μαθητικών αγώνων, όπως τους έχει αναθέσει η κυβέρνηση.

Οι μαθητές, όμως, δεν πρόκειται να φορέσουν κανένα "καπέλο" και θα δώσουν στους ξεπουλημένους καρεκλοκένταυρους της υποταγής, την απάντηση που τους αξίζει. Το "καπέλωμα" του μεγαλειώδους μαθητικού κινήματος είναι πολύ πάνω από το μπόι των κάθε λογής κυβερνητικών υπαλλήλων και των ΣΥΝοδοιπόρων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ