Πέμπτη 13 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ενεργότερη ανάμειξη Εβερτ στα εσωκομματικά

Αποφασισμένος να προωθήσει πιο ενεργά την υποψηφιότητά του στο επικείμενο συνέδριο φέρεται ο Μ. Εβερτ, εγκαταλείποντας τη μέχρι τώρα τακτική του να μην ασχολείται φανερά τουλάχιστον με τις εσωκομματικές εξελίξεις. Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του, ενώ προγραμματίζει και περιοδείες στην επαρχία, προκειμένου να έρθει σε άμεση επαφή με την κομματική βάση.

Την ίδια στιγμή με δηλώσεις διάφορων βουλευτών "ζυμώνεται" το θέμα και τέταρτης υποψηφιότητας για την προεδρία. Χτες ο βουλευτής Χ. Βυζοβίτης "φωτογραφίζοντας" τον Γ. Βαρβιτσιώτη, σε δηλώσεις του είπε ότι δεν αποκλείεται μία τέταρτη υποψηφιότητα, υπογραμμίζοντας πως στην παράταξη χρειάζεται κάποιος για να ενώσει τις διάφορες ομάδες.

Από την πλευρά τους οι υποστηρικτές του Γ. Σουφλιά συνεχίζουν την επιχειρηματολογία του μονόδρομου της επικράτησής του. Ο ίδιος ο Γ. Σουφλιάς, μιλώντας σε εκδήλωση στελεχών της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αθήνας, είπε ότι τον Κ. Σημίτη "μπορούσαμε και έπρεπε να τον είχαμε κερδίσει ήδη στις τελευταίες εκλογές". Ο Γ. Σουφλιάς επιτέθηκε εκ νέου στον Μ. Εβερτ, λέγοντας ότι "με την πολιτική που ακολουθούμε έχουμε πετύχει ένα μοναδικό ρεκόρ. Να φθείρεται η αντιπολίτευση περισσότερο από την κυβέρνηση".

Χτες ο Μ. Εβερτ με επίκαιρη ερώτησή του στη Βουλή καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει εάν θα προχωρήσει η κυβέρνηση στην αποζημίωση των τρακτέρ που έπαθαν ζημιές από την Αστυνομία κατά τη διάρκεια των αγροτικών κινητοποιήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ