Σάββατο 6 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΡΙΝΙΟ
Εκδηλώσεις Ειρήνης και χωρίς... Σύνορα

Μια βδομάδα κοινών εκδηλώσεων οργανώνουν στο Αγρίνιο η τοπική Επιτροπή Ειρήνης και η οργάνωση Γιατροί χωρίς Σύνορα με τη συνδρομή του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού "Αχελώος TV".Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο "Παπαστράτειο" Μέγαρο και θα διαρκέσουν από τις 13 μέχρι τις 19 Μάρτη 1999. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προβάλει τη δράση των οργανώσεων Γιατροί χωρίς Σύνορα,Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και Επιτροπή Ειρήνης Αγρινίου (ΕΕΑ).

Την Κυριακή 14-3-99 και ώρα 6 μμ, θα γίνουν ομιλίες στο "Παπαστράτειο" Μέγαρο από τον Σωτήρη Παπασπυρόπουλο,επίτιμο πρόεδρο του ελληνικού παραρτήματος της οργάνωσης Γιατροί χωρίς Σύνορα και τη Βασιλική Ζησιμοπούλου,γραμματέα της ΕΕΑ. Θα ακολουθήσει προβολή σλάιτς από τη δράση της οργάνωσης Γιατροί χωρίς Σύνορα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργήσουν εκθέσεις φωτογραφικού και άλλου υλικού σχετικά με τη δράση των παραπάνω οργανώσεων και θα υπάρχει ξεναγός για ενημέρωση των επισκεπτών καθημερινά από τις 10πμ - 12μ και από τις 5.30μμ - 8.30μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ