Πέμπτη 11 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ευχαριστεί η ΕΔΥΕΘ

Η ΕΔΥΕΘ, σε ανακοίνωσή της, ευχαριστεί όλους τους φορείς, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και συγκρότησαν την Επιτροπή Φορέων για αλληλεγγύη στον κουρδικό λαό, τους καλλιτέχνες που καταθέσανε, μέσα από τη ζεστή παρουσία τους, την αγωνία για όλα όσα συνέβησαν με την παράδοση του ΑΠΟ και το δίκαιο αγώνα του κουρδικού λαού. Οπως, επίσης, ευχαριστεί και όλους τους πολίτες, που με τη μαχητική και μαζική συμμετοχή τους διαδήλωσαν τη θέληση του λαού μας να συμπαρασταθεί στον κουρδικό λαό και την απαίτηση να απελευθερωθεί ο Α. Οτσαλάν.

Επίσης η ΕΔΥΕΘ οργανώνει καμπάνια συλλογής τροφίμων (όσπρια, ρύζι, μακαρόνια, λάδι), καθώς επίσης και χρημάτων που κατατίθενται σε λογαριασμό τραπέζης που θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ το ποσό του 1.290.000 δρχ., που συγκεντρώθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας, έχει ήδη παραδοθεί στους εκπροσώπους του κουρδικών οργανώσεων.

Στο μεταξύ, μεγάλη συναυλία συμπαράστασης στον αγωνιζόμενο κουρδικό λαό πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και στην Ξάνθη, με συμμετοχή των καλλιτεχνών που ζουν και δρουν στην πόλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ