Τετάρτη 24 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΝΕ
Πολύτιμες εμπειρίες και φιλόδοξοι στόχοι

Μεταφέροντας κλίμα ενθουσιασμού από τις μάχες, που έδωσε η οργάνωση το προηγούμενο διάστημα, αλλά και θέτοντας φιλόδοξους στόχους για το επόμενο, οι αντιπρόσωποι της Συνδιάσκεψης των Βορειοανατολικών προαστίων της Αθήνας της ΚΝΕ εξέφρασαν την πεποίθηση πως με τη δουλιά όλων, με μια ακόμα πιο μαζική και γερή ΚΝΕ, οι στόχοι και το πρόγραμμα δράσης που θέτει η οργάνωση τόσο στο κίνημα, όσο και στην πολιτική παρέμβαση προς τη νεολαία, μπορούν να εκπληρωθούν.

Σημαντικό σημείο που επισημάνθηκε στις ομιλίες αρκετών αντιπροσώπων ήταν οι εμπειρίες που βγήκαν από τις μαθητικές κινητοποιήσεις. Παράλληλα, εκφράστηκε η ανάγκη για περισσότερη δουλιά σε ό,τι αφορά την εργαζόμενη νεολαία, το κίνημα ειρήνης, το πρόβλημα των ναρκωτικών. Σχεδόν όλοι οι αντιπρόσωποι τόνισαν ότι η επιρροή της ΚΝΕ στη νεολαία έχει ανέβει και πως χρειάζεται όλοι να κάνουν ένα ακόμα μεγάλο άλμα στη δουλιά της οργάνωσης, αλλά και στο άνοιγμα προς τη νεολαία, αυξάνοντας έτσι τα μέλη της Οργάνωσης και συγκροτώντας νέες Οργανώσεις Βάσης.

Στο τέλος των εργασιών, το νέο Τομεακό Συμβούλιο εξέλεξε γραμματέα της Οργάνωσης την Κατερίνα Ροββά.Τις εργασίες της Συνδιάσκεψης παρακολούθησε ο Αλέκος Μαρινάκης,γραμματέας της Οργάνωσης Αθήνας και μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ