Τετάρτη 24 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΧΡΕΗ
Ζητούν πραγματικά δίκαιη ρύθμιση

Να ακυρωθεί η υπάρχουσα ρύθμιση - κοροϊδία της ΑΤΕ για τα αγροτοκτηνοτροφικά χρέη και να αντικατασταθεί από μια νέα δίκαιη ρύθμιση, η οποία θα επιλύσει οριστικά το πρόβλημα των χρεών, ζητούν η Ομοσπονδία Χοιροτροφικών Συλλόγων και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βοοτρόφων - Παραγωγών Κρέατος - Γάλακτος.

Σε σύσκεψή τους οι εκπρόσωποι των Κτηνοτροφικών Οργανώσεων της χώρας (Βοοτροφικών, Χοιροτροφικών, αιγοπροβατοτροφικών κλπ.) κατήγγειλαν ως απαράδεκτη τη νέα ρύθμιση της ΑΤΕ για τα αγροτικά χρέη. Επίσης, κατήγγειλαν το γεγονός ότι η κυβέρνηση αρνήθηκε να εισακούσει τις συγκεκριμένες προτάσεις τους για δίκαιη ρύθμιση των χρεών. Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση: "Η νέα αυτή ρύθμιση θα έχει την ίδια τύχη και τα αποτελέσματα των προηγούμενων, καθώς αντί να λύσει το πρόβλημα της άδικης και αλόγιστης υπερχρέωσης, θα το διογκώσει ακόμη περισσότερο, επιταχύνοντας και επισημοποιώντας τον αφανισμό της ελληνικής κτηνοτροφίας".

Οι διοικήσεις των Κεντρικών Κτηνοτροφικών Οργανώσεων της χώρας ζητούν από τον υπουργό Γεωργίας να παρέμβει στη διοίκηση της ΑΤΕ, προκειμένου αυτή να προβεί σε νέα μέτρα για την άμεση και οριστική επίλυση του προβλήματος της υπερχρέωσης του κλάδου της κτηνοτροφίας και προειδοποιούν πως αν αυτό δε συμβεί, τότε ο αγώνας τους θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ