Τετάρτη 31 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Περίεργη αναγγελία σε βάρος της "Ολυμπιακής"

Τουλάχιστον περίεργη, αν όχι ύποπτη, θεωρείται η χτεσινή αναγγελία μέσω του αριθμού του ΟΤΕ "144" ότι δεν εκτελούνται οι πτήσεις της "Ολυμπιακής Αεροπορίας".

Για την υπόθεση αυτή σε βάρος της ΟΑ, η διοίκηση της εταιρίας κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, την οποία εξετάζει η Εισαγγελία Αθηνών, ενώ έγινε γνωστό ότι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μια υπάλληλος του ΟΤΕ και μια της ΟΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΑ, από χτες το πρωί μέσω του "144" του ΟΤΕ δινόταν η πληροφορία ότι "η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοινώνει ότι δε θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της ΟΑ και όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν να επικοινωνήσουν στο 96.66.666". Η πληροφορία αυτή ήταν "απολύτως ψευδής" - επισημαίνεται στην ανακοίνωση - και προστίθεται ότι κατόπιν αυτού κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τη βλάβη που προκλήθηκε στην εταιρία και ειδικότερα για παρακώλυση της λειτουργίας της. Επίσης, η διοίκηση της ΟΑ προτίθεται να κινήσει τη διαδικασία αποζημίωσης για τη ζημία που υπέστη η εταιρία, ενώ ζητά να διερευνηθεί άμεσα "πώς και από πού προήλθε η περίεργη αυτή πληροφορία".

Σημειώνεται ότι στελέχη της ΟΑ, αλλά και εργαζόμενοι, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για "σκόπιμη ενέργεια" σε βάρος του εθνικού αερομεταφορέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ