Τρίτη 20 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη "λογική" των ανθρωποειδών

Αυτό το ανθρωποειδές, ο εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες - ναι αυτός που είχε παρομοιάσει "τον ήχο των ΝΑΤΟικών αεροπλάνων με εκείνο των φτερών αγγέλων" - αυτός, λοιπόν, σχολίασε την τεράστια οικολογική καταστροφή που προκαλούν οι ΝΑΤΟικοί βομβαρδισμοί κατά εργοστασίων πετροχημικών και τεχνητών αζωτούχων λιπασμάτων, ως εξής: "Πολύ περισσότερος καπνός έχει προκληθεί από το κάψιμο των χωριών στο Κοσσυφοπέδιο" (!).

Και, βέβαια, ο εκπρόσωπος των μακελάρηδων των λαών κάνει τη "δουλιά" που του έχουν αναθέσει τα αφεντικά του. Φαίνεται όμως ότι τη "λογική" ασπάζονται και ορισμένοι "δικοί μας" - κυβερνώντες και μη - οι οποίοι έχουν ρίξει όλο το βάρος τους στο να "καθησυχάσουν" την κοινή γνώμη, ενώ το έγκλημα κατά της φύσης και των λαών των Βαλκανίων έχει συντελεστεί. Τη στιγμή δηλαδή που το νέφος - δηλητήριο απειλεί άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα τις ζωές των κατοίκων της Βαλκανικής, την ίδια στιγμή σηκώνεται ένα πολιτικό - και επιστημονικό; - νέφος με στόχο να διασκεδάσει την απόλυτα δικαιολογημένη ανησυχία του λαού, διασκεδάζοντας ταυτόχρονα και τα πρωτοφανή εγκλήματα των ιμπεριαλιστών.

ΥΓ. Αλήθεια, πού χάθηκε αυτή η περιβόητη και ευαίσθητη "Greenpeace"; Μήπως ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες του μαχητή της οικολογίας και να φανεί το πραγματικό πρόσωπό της;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ