Τετάρτη 28 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κράχτες της υποδούλωσης

Νάτοι. Αυτοί που αισθάνονται βολεμένοι από τη νέα τάξη του ευρωατλαντικού φασισμού έπιασαν δουλειά και επιχειρούν να πείσουν και τον ελληνικό λαό ότι πρέπει να αισθάνεται το ίδιο. Γράφει στο χθεσινό άρθρο της η "Εξουσία":

"Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να νιώθουμε ότι απειλούμαστε από τη νέα αυτή τάξη πραγμάτων. Η Ελλάδα είναι μέρος της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, της ΔΕΕ και όλων των διεθνών οργανισμών ασφαλείας. Απεναντίας με μια σωστή και λογική αποτίμηση των διεθνών συσχετισμών, θα μπορούσε να συμβάλει αποφασιστικά τόσο στη διεθνή σταθερότητα όσο και στην προώθηση των δικών της εθνικών θεμάτων".

Δεν αξίζει να απαντήσει κανείς σοβαρά στα παραπάνω γελοία επιχειρήματα, που συνοψίζονται απλά στη γνωστή δουλοπρεπή στάση ότι "πρέπει να πάμε με τους ισχυρούς της γης, έστω και αν γίνουμε συνένοχοι των εγκλημάτων τους κατά της ανθρωπότητας, έστω και αν πάψουμε να είμαστε άνθρωποι".

Αυτό το "ρεαλισμό" της υποδούλωσης ο ελληνικός λαός τον έχει ακούσει πολλές φορές, τελευταία διαρκώς από την κυβέρνηση Σημίτη. Ομως έχει σταθεί με περηφάνια και αξιοπρέπεια, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και τις όποιες συνέπειες από αυτή την ανυπάκουη και αδούλωτη στάση του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ