Παρασκευή 14 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μπογιάτισμα...

ΠΑΝΤΩΣ, του ...πάει το κόκκινο του Γιόσκα Φίσερ κι ας παρεξηγήθηκε στο Συνέδριο των Πράσινων της Γερμανίας. Βέβαια, από ό,τι φάνηκε, ...τσάμπα πήγε η μπογιά, αφού η απόφαση του συνεδρίου ήταν να στηριχτεί η κυβέρνηση της Γερμανίας και οι θέσεις της στη γιουγκοσλαβική κρίση.

ΜΑΛΛΟΝ του είπανε του Σημίτη ότι, ενόψει ευρωεκλογών, πρέπει να διαμορφώσει ένα νέο προφίλ, κάτι έτσι στο πιο λαϊκό και "βαρύ πεπόνι". Ετσι, στο Κατράκειο προχτές, μίλαγε για "τσάμπα μάγκες" και άλλα τέτοια, βάλλοντας εναντίον του Κ. Καραμανλή.

Οχι πως αυτά τα μελιστάλαχτα περί "ήθους και πολιτισμού", που χρησιμοποιεί ο Καραμανλής, έχουν να μας πουν τίποτε (τον Γιακουμάτο, τον Ψωμιάδη και άλλους τέτοιους έχει για βουλευτές)

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ οι πρόσφυγες του Κοσσυφοπεδίου, δεν ξέρουν κυριολεκτικά πού θα καταλήξουν κι έχουν και την κάθε ...ψωνάρα χολιγουντιανό σταρ να πηγαίνει εκεί να κάνει το ...κομμάτι του!

Πήγε ο Ρίτσαρντ Γκιρ, πήγε ο Ρότζερ Μουρ και σε λίγο καιρό αναμένεται και ο Σταλόνε. Ετσι είναι τελικά. Η αμερικανική πολεμική βιομηχανία δημιουργεί πρόσφυγες και η αμερικανική κινηματογραφική βιομηχανία τους κάνει ...αξιοθέατα.

Ενα ακόμα δείγμα του "εξαίρετου" αμερικανικού πολιτισμού. Τουλάχιστον, δεν μπορούσαν να στείλουν κανέναν σοβαρό άνθρωπο; Και δεν εννοούμε, βέβαια, την Χίλαρι Κλίντον που την πιάσανε κι αυτήν τα ...ψυχοπονιάρικα και θα βρεθεί με τη σειρά της τις επόμενες μέρες σε προσφυγικούς καταυλισμούς...

ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ "διαπλεκόμενα" συμφέροντα αποτελούνται βασικά από τραμπούκους, πάνω - κάτω το ξέραμε, από παλιότερες κόντρες μεγαλοσχημόνων. Απλά, ήταν ένα ακόμα αποδεικτικό στοιχείο οι σφαλιάρες, που ανταλλάχτηκαν ανάμεσα σε Γιώργο Βαρδινογιάννη - Δημήτρη Μελισσανίδη στο ματς ΑΕΚ - ΠΑΟ.

Από ό,τι διαβάσαμε, εκσφενδονίστηκαν μέχρι και καρέκλες. Κατά τα άλλα, οι εν λόγω κύριοι και οι όμοιοί τους θα εμφανιστούν αύριο ως "τοποτηρητές" του ελληνικού αθλητισμού και των ...Ολυμπιακών Ιδεωδών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ