Παρασκευή 14 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδείες στελεχών στην επαρχία

Συνεχίζεται η Πολιτική Εξόρμηση των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ σ' όλη τη χώρα, ενόψει των ευρωεκλογών, με εξορμήσεις, συσκέψεις, περιοδείες, συγκεντρώσεις και ομιλίες στελεχών. Ορισμένες μόνο από τις εκατοντάδες δραστηριότητες που γίνονται καθημερινά, είναι και οι παρακάτω:

Στη Ρόδο

Τριήμερη περιοδεία, από αύριο έως τη Δευτέρα 17/5 πραγματοποιεί αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Παρασκευά,μέλος του ΠΓ της ΚΕ και τον Λευτέρη Χατζηπαυλίδη,μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του Κόμματος. Το πρόγραμμα της περιοδείας της αντιπροσωπείας είναι το εξής:

- Αύριο Σάββατο 15/5 ώρα 8.30 μμ, επίσκεψη στην Κρητηνία και ομιλία σε συγκέντρωση των κατοίκων.

- Την Κυριακή 16/5, στις 11 το πρωί, η αντιπροσωπεία επισκέπτεται την Απολακκιά όπου θα μιλήσει σε συγκέντρωση των κατοίκων. Το βράδυ της ίδιας μέρας, ώρα 8.30 μμ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Σορωνή.

- Τη Δευτέρα 17/5 στις 7.30 το πρωί, η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί το κτίριο του ΟΤΕ στην οδό Αμερικής και θα μιλήσει στους εργαζόμενους. Στις 11 πμ, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στο Ακταίον.Στις 12.30 μμ θα επισκεφθεί το σταθμό παραγωγής της ΔΕΗ στη Σορωνή και θα μιλήσει στους εργαζόμενους. Ακολούθως θα επισκεφθεί το κτίριο του ΟΤΕ στην οδό Λίνδου (Σγουρού) όπου, στις 1.45 μμ, θα μιλήσει στους εργαζόμενους. Τέλος, το βράδυ της Δευτέρας, ο Κ. Παρασκευάς θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Αρχάγγελο στις 8.30 μμ.

Λέσβος

Συγκέντρωση πραγματοποιείται την Κυριακή 16/5 στο Μανταμάδο Λέσβου ώρα 8 μμ στην πλατεία του χωριού όπου θα μιλήσει ο Στρατής Κόρακας,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του ευρωψηφοδέλτιου του Κόμματος.

Μεσσηνία

Περιοδεία στο Νομό Μεσσηνίας πραγματοποιεί το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Μάη ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γ. Θεωνάς.Συγκεκριμένα:

- Αύριο Σάββατο, ώρα 12 μ θα δώσει συνέντευξη Τύπου (στα γραφεία της ΝΕ) στα τοπικά ΜΜΕ. Στις 8.30 μμ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Κορώνη.

- Την Κυριακή στις 10 το πρωί,θα μιλήσει στο Χαρακοποιό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ