Τετάρτη 23 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στον Κ. Σημίτη η ΕΣΗΕΑ

Τις θέσεις του για τα οξυμένα προβλήματα του κλάδου σε όλους τους χώρους εργασίας καθώς και τα συνταξιοδοτικά παρουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στον πρωθυπουργό, Κ. Σημίτη, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε χτες μαζί του.

Μετά τη συνάντηση που κράτησε μία ώρα, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Ν. Κιάος δήλωσε: "Εκθέσαμε στον πρωθυπουργό τις απόψεις μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος σε όλους τους χώρους εργασίας (ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες κλπ.), αιτήματα δικά μας επιμέρους, ένα σωρό πράγματα που έχουν σχέση από τη δεοντολογία έως τα μισθολογικά και άλλα".

Ο Κ. Σημίτης άκουσε τις θέσεις και απόψεις της διοίκησης της ΕΣΗΕΑ και υποσχέθηκε ότι θα τις μελετήσει. Η συνάντηση, όπως είπε ο Ν. Κιάος, έγινε σε "πολύ καλό κλίμα", παρόντος και του υπουργού Τύπου και ΜΜΕ, Δ. Ρέππα. Μεταξύ άλλων το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ενημέρωσε τον πρωθυπουργό και για τις επαφές που είχαν μέλη του κατά την επίσκεψή τους στη Γιουγκοσλαβία.

Η συνάντηση ήταν η πρώτη που έγινε μετά την εκλογή της νέας διοίκησης της ΕΣΗΕΑ και εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών του ΔΣ με τους αρχηγούς των κομμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ