Τρίτη 20 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΕ ΣΤΟΧΟ την έκφραση αλληλεγγύης στο λαό της μαρτυρικής Γιουγκοσλαβίας, αλλά και το συντονισμό της δράσης σε αντιΝΑΤΟική, αντιπολεμική και αντιιμπεριαλιστική κατεύθυνση, η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας συνεχίζει την ανάληψη πολυποίκιλων πρωτοβουλιών, στα πλαίσια και της σχετικής καμπάνιας, που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των ΝΑΤΟικών βομβαρδισμών(σελίδα 6).

ΚΟΣΣΟΒΟ: Παραδόξως, δεν ήταν έκρηξη βόμβας, ούτε πυρά άγνωστου σκοπευτή (δύο συνηθισμένες κατηγορίες θανατηφόρων κρουσμάτων βίας...) η αιτία που προκάλεσε την Κυριακή το θάνατο δύο Αμερικανών πεζοναυτών και τον τραυματισμό δύο άλλων... (σελίδα 9).

ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Ελληνικό Φεστιβάλ επέφερε διάφορες αλλαγές, μεταξύ των οποίων είναι και η αλλαγή χρήσης του "Ξενία" Επιδαύρου, το οποίο - καθώς βρίσκεται εντός του αρχαιολογικού χώρου - παραχωρήθηκε από τον ΕΟΤ στο ΥΠΠΟ, στο "φυσικό ιδιοκτησιακό του φορέα" (σελίδα 21).

ΚΑΤΩ από χιλιάδες κυβικά μέτρα χωμάτων και μπαζών των μεγαλοσυμφερόντων και των κερδοσκόπων των Ολυμπιακών Αγώνων, κινδυνεύει να θαφτεί η περιοχή "Ομορφοκλησιά" στο πάρκο Βεϊκου, η οποία, εδώ και δεκαετίες και μετά από πολύχρονους αγώνες των κατοίκων της Νέας Ιωνίας, έχει χαρακτηριστεί δασική και αναδασωτέα (σελίδα 28).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ