Κυριακή 29 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΚΕΨΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

Ταλαιπωρία από τον ΟΤΕ

ΙΣΑΑΚ ΣΙΜΟΝΙΑΝ, συνταξιούχος: Δυο φορές τον ίδιο λογαριασμό απαίτησε να πληρώσω ο ΟΤΕ. Αιτία στάθηκε το γεγονός ό,τι πλήρωσα τον πρώτο λογαριασμό σε εξουσιοδοτημένο από τον ΟΤΕ πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Βέβαια στον ΟΤΕ αναγνώρισαν το "λάθος" και όπως μου εξήγησαν, αν και είχα πληρώσει τον λογαριασμό εμπρόθεσμα, εντούτοις τα χρήματα είχαν αποσταλεί στον Οργανισμό από τον εξουσιοδοτημένο πράκτορα με μεγάλη καθυστέρηση. Ετσι ο ΟΤΕ συμπεριέλαβε το λογαριασμό στον επόμενο. Παρ' όλα αυτά διαμαρτυρήθηκα προς τον ΟΤΕ για την ταλαιπωρία μου και αν δεν πρόσεχα τον λογαριασμό, θα ξαναπλήρωνα το ποσό. Το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό και θέτει το ζήτημα της είσπραξης των λογαριασμών του ΟΤΕ και άλλων ΔΕΚΟ από εξουσιοδοτημένα πρακτορεία, χωρίς ταυτόχρονη ενημέρωση των επιχειρήσεων. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη ανήκει στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ και στον έλεγχο που πρέπει να ασκούν οι υπηρεσίες του, προς τα πρακτορεία με τα οποία συνεργάζονται.

Οταν οι θέσεις και οι πηγές είναι ανύπαρκτες

ΗΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΙΑΔΗΣ, Θεσσαλονίκη: Θα ήθελα να δημοσιευτεί η επιστολή μου, που αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία", σχετικά με το άρθρο του κ. Φωτόπουλου, στο φύλλο της 29/6/99, με τίτλο "Η Νέα Τάξη και η Ευρωπαϊκή Αριστερά". Να αποκαλυφθεί μέχρι ποιο σημείο φθάνει η "Ε", ο πλουραλισμός και ο σεβασμός της προς τον αναγνώστη... Ο κ. Φωτόπουλος στο άρθρο του ανέφερε γιατί κατά τη γνώμη του το ΚΚΕ δεν έχει θέση στο μέτωπο κατά της "νέα τάξης". Παρέπεμπε μάλιστα στο "Ρ" (26/6/99) και με εισαγωγικά έγραφε: "παντού με τη σημαία του Χριστού υψώνονται κόκκινες παντιέρες".

Δικαίωμα του κ. Φωτόπουλου και της "Ε" να έχουν όποια άποψη θέλουν για το ΚΚΕ. Οχι όμως να κατασκευάζουν ανύπαρκτες θέσεις και να επικαλείται ανύπαρκτες πηγές. Είμαι καθημερινός αναγνώστης του "Ρ" και έψαξα γραμμή προς γραμμή το φύλλο της 26/6/99 και φυσικά πουθενά δεν υπάρχει η φράση που με παραπομπή επικαλείται ο κ. Φωτόπουλος. Εστειλα επιστολή προς την "Ε" και ζητούσα κάποια εξήγηση. Δεν υπήρξε βέβαια καμία απάντηση, μόνο υποσχέσεις για δημοσίευση της επιστολής μου. Πέρασαν, σχεδόν 2 μήνες, από τη δημοσίευση του άρθρου του κ. Φωτόπουλου και δε στάθηκε δυνατό να γραφτεί μια γραμμή. Ρωτάω: Με ποιο δικαίωμα ο κ. Φωτόπουλος κατασκευάζει πηγές; Ποια η ευαισθησία της "Ε" όταν διαπιστώνει τέτοια παραχάραξη και κατασκευή πηγών;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ