Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Συνεχίζουμε τη δράση, ούτε μια στιγμή επανάπαυσης

60 χρόνια μετά την έναρξη του Β' παγκοσμίου πολέμου, η εργατική τάξη να μπει φραγμός στα ιμπεριαλιστικά σχέδια

Η Συντονιστική Επιτροπή των Σωματείων της Αθήνας καλεί τους εργαζόμενους, την εργατική τάξη, να δυναμώσουν πιο αποφασιστικά την πάλη τους και να επιβάλουν τη δική τους πορεία, κόντρα στα εγκληματικά σχέδια των ιμπεριαλιστών, κόντρα στο λεγόμενο σύμφωνο "σταθερότητας" στα Βαλκάνια, από κοινού με το φιλειρηνικό κίνημα.

Με ανακοίνωση που υπογράφουν τα συνδικάτα: Οικοδόμων, Μετάλλου, Λιθογράφων, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Εμποροϋπαλλήλων τονίζουν αναλυτικά:

"1η Σεπτέμβρη, μέρα πάλης της εργατικής τάξης και των Συνδικάτων ενάντια στον πόλεμο κι αυτήν ακριβώς τη μέρα ξεκινά η λειτουργία του χερσαίου Στρατηγείου του ΝΑΤΟ στον Τύρναβο.

Τα συνδικάτα μας, καλούν όλους τους εργαζόμενους σε συνεχή δράση. Ούτε στιγμή επανάπαυση!!!

Οι συνέπειες από τη λειτουργία του συγκεκριμένου στρατηγείου του ΝΑΤΟ θα είναι καθοριστικές για τη χώρα μας, για το λαό μας. Αυτό το στρατηγείο προβλέπεται από τη Νέα Δομή του ΝΑΤΟ, που γεννά επεμβάσεις όπου γης, με πρώτα τα γνωστά και δραματικά αποτελέσματα στη Γιουγκοσλαβία.Η 1η Σεπτέμβρη αποτελεί μέρα αγωνιστικού σταθμού για την εργατική τάξη της χώρας και για την πάλη της ενάντια στα σχέδια των ιμπεριαλιστών.

Τα συνδικάτα μας πιο ορμητικά θα μπουν στην πάλη ενάντια στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, στο σχέδιο "σταθερότητας" για τα Βαλκάνια".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ