Τρίτη 14 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Αιδώς Αργείοι"

Αποκαλύφθηκαν οι υποκριτές. Ολοι αυτοί, που μήνες τώρα αγανακτούσαν με το μεγάλο έγκλημα εναντίον του γιουγκοσλαβικού λαού και με μεγαλοστομίες διατείνονταν ενάντια στη ΝΑΤΟική επέμβαση. Ο λόγος για την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Θεσσαλονίκης, που αποφάσισαν και χτες τίμησαν με το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης, τον κυβερνήτη της Μασαχουσέτης Μάικλ Δουκάκη, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, προσκεκλημένος ιδιωτικού κολεγίου.

Βουλευτές, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και μαζικών φορέων, ήταν όλοι στην τελετή, για να τιμήσουν έναν από τους εκπροσώπους της ίδιας βάρβαρης, ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ.

Οι παράγοντες του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΝ, που αποφάσισαν και τίμησαν τον κ. Δουκάκη, ως τον "Ελληνα του κόσμου", έδωσαν για άλλη μια φορά τα διαπιστευτήριά τους προς τους διεθνής τρομοκράτες των λαών, "υποσχόμενοι" και νέες εκχωρήσεις των δικαιωμάτων και συμφερόντων της χώρας μας.

Αφού ο ίδιος ο Μ. Δουκάκης δήλωσε ξεκάθαρα πως την ίδια ιμπεριαλιστική πολιτική υπερασπίζεται και πρεσβεύει. Και μας θύμισε πως η χώρα του, η Αμερική, εργάζεται σκληρά για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής, όπως τα Ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό και το Αιγαίο...

Το "αιδώς Αργείοι", που είπε ο δημοτικός σύμβουλος Αγάπιος Σαχίνης, όταν καταψήφιζε την πρόταση για τιμητική διάκριση μέσα στο ΔΣ, νομίζουμε ότι τους αρκεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ