Πέμπτη 28 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα «παιδιά του Πειραιά»...

Αντιγράφουμε από τον «Μικροπολιτικό» των χτεσινών «Νέων»: «Πλούσιο οικονομικοπολιτικό παρασκήνιο διακρίνω πίσω από τον στολισμό - έστω και στο παρά πέντε - του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά. Λίγο πριν από τις γιορτές, ο Χρήστος Αγραπίδης θέλησε να γράψει το μεγάλο φινάλε ως δήμαρχος στολίζοντας την πόλη με λαμπιόνια κι άλλα χριστουγεννιάτικα είδη που κοστολογήθηκαν περίπου 100.000 ευρώ!

Πονηρός γαρ ο Αγραπίδης, θέλησε να εξασφαλίσει τη συναίνεση και της νέας δημοτικής αρχής, που εκ των πραγμάτων θα πλήρωνε και τη... λυπητερή. Επικοινώνησε με το γραφείο Φασούλα που όμως απουσίαζε στις ΗΠΑ και εκ των πραγμάτων ήρθε σε συνεννόηση με συμβούλους του νέου δημάρχου.

Εδώ τώρα οφείλω να παραδεχτώ ότι οι σύμβουλοι Φασούλα έχουν πληθύνει επικινδύνως το τελευταίο διάστημα. Οι κακές γλώσσες λένε ότι ορισμένοι εξ αυτών προέρχονται από δεξιότερους του κ. Αγραπίδη ιδεολογικοπολιτικούς χώρους και ότι κάποιοι άλλοι διατηρούν στενές σχέσεις με τον Πέτρο Μαντούβαλο.

Ενας εξ αυτών, ο κ. Οικονομόπουλος (είχε θητεύσει ως σύμβουλος της πρώην νομάρχου Πειραιά κ. Τσανάκη, η οποία είχε εκλεγεί με τη σημαία της Ν.Δ.) διαμήνυσε στον κ. Αγραπίδη ότι τα "λεφτά για τον στολισμό είναι πολλά" κι ότι "πρέπει να επιλεγούν πιο οικονομικές λύσεις"...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ